Vikatilanne myyntipisteiden kausilippulatauksissa

perjantai 16. heinäkuu 2021 klo 10.35

Osassa Nyssen myyntipisteistä on 14.6.-9.7. aikavälillä ollut vikatilanne, jossa kausilipun latauksen yhteydessä arvolipun oletusvyöhykkeet muuttuivat A-C. Vika on nyt korjattu.

Voit tarkistaa matkakorttisi oletusvyöhykkeet Nyssen asiakaspalvelussa, käymällä myyntipisteissä. Oletusvyöhykkeen saa takaisin halutuksi Nyssen asiakaspalvelussa tai käymällä myyntipisteessä, missä voidaan tehdä ns. 0 -hintainen myynti, jonka yhteydessä vyöhykkeet vaihdetaan oikeiksi. Oletusvyöhykkeet muuttuvat halutuiksi myös tilanteessa, jos asiakas lataa esimerkiksi arvoa Nellasta ja valitsemalla halutut vyöhykkeet.

Vikatilanne koski osaa myyntipisteistä ja vain kausilippulatauksia. Mikäli matkakortilla on hyödynnetty vain kausilippua ei virheellisiä veloituksia ole tapahtunut. Virheelliset veloitukset voidaan hyvittää Nyssen asiakaspalvelussa. Nysse pyytää 14.6.-9.7.2021 kausilippulatauksia myyntipisteissä tehneitä asiakkaita tarkistamaan matkakortin oletusvyöhykkeet ja tarvittaessa olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.

Pahoittelemme asiakkaille tilanteesta aiheutuvaa haittaa.