Kevään palvelu 5.4. alkaen

Keskusta päivitetään ratikka-aikaan

Keskustorin, Koskipuiston, rautatieaseman ja Sorin aukion pysäkkien kirjaintunnisteet päivitetään kevään aikana, kun ratikkapysäkit saavat pysäkkialueilla kirjaintunnisteet A ja B. Pysäkit A vievät keskustaan ja pysäkit B kohti Hervantaa ja Kaupin kampusta.

Bussipysäkit saavat uudet kirjaintunnisteet

Bussipysäkeille jää käyttöön Keskustorilla kirjaimet C-M, Koskipuistossa ja Sorin aukiolla C ja D sekä rautatieasemalla C-F. Uudet kirjaintunnisteet näkyvät aikataulupalveluissa jo keväällä, mutta pysäkkien kilpiin ne vaihdetaan kesän aikana. Pysäkkien sijaintiin kohdistuva numerotunniste ei muutu. Esimerkiksi nykyinen pysäkki Keskustori L (0002) on jatkossa Keskustori G (0002).

Koskipuiston pysäkit avataan käyttöön

Linjat 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 21, 25, 26, 27, 31, 33Y ja 50 palaavat Hatanpään valtatielle ja Koskipuiston pysäkeille kummassakin suunnassa 5. huhtikuuta. Koskipuiston etelän suuntainen pysäkki on ollut raitiotietyömaan vuoksi suljettuna ja bussit ovat kiertäneet Hatanpään valtatielle Aleksanterinkadun kautta.

Samalla Sorin aukion lähtö- ja pääteasemat Suvantokadulla poistuvat käytöstä. Linjan 1 lähtö- ja pääteasema palautetaan Koskipuistoon ja linjat 4 ja 9 Keskustorille.

Aikataulut muuttuvat muutamilla linjoilla

Linjojen 1, 4 ja 9 aikataulut muuttuvat maanantaina 5. huhtikuuta, kun lähtö- ja pääteasemat siirtyvät Koskipuistoon ja Keskustorille. Samalla linjan 24 palvelu lopetetaan kokonaan säästösyistä.  Linjan 35 palvelua supistetaan merkittävästi ja linjalta 42 lopetetaan joitakin vuoroja. Linjoille 90, 91 ja 92 lisätään vuoroja viikonloppuihin.

Linkki aikataulupalveluihin ›