Nokia

Nokialla palvelee runkolinja 70 sekä liityntälinjat 71, 72, 77, 78 ja 79.

Linja 70 ajaa Kehosta 70A Viholan kautta ja 70B Koskenmäen kautta Nokian keskustaan, josta linja jatkaa Maatialan kautta nopeaa reittiä Tampereelle, jossa reitti kulkee Pispalan ja Pyynikintorin kautta Keskustorille. Linjalla on hiljaiseen aikaan 70Y-vuoroja, joiden reitti kulkee Tampereen puolella Epilän, Kaarilan, Raholan ja Villilän kautta. Nokian puolella reitti kulkee Sarpatin kautta Nokian keskustaan.

Linja 71 palvelee Harjuniityn, Nokian ja Länsi-Tampereen välillä. Linja 71A kiertää Ilkan alueen kautta ja linja 71B Kankaantaan kautta. Linja jatkaa Myllypuron ja Tesoman kautta Lielahteen.

Linja 72 jatkaa palvelua Sammalistosta Kehon ja Viholan kautta Tampereelle. Linja ajaa nopeaa reittiä Santalahden ja Särkänniemen kautta Hämeenpuistoon, lähtö- ja pääteasemalleen Tuulensuu.

Linjat 77 ja 78 jatkavat vanhoilla reiteillään. Linja 77 liikennöi Tottijärveltä ja linja 78 Sarkolasta Nokian keskustaan.

Linja 79 liikennöi edelleen Linnavuoren ja Siuron kautta Nokialle, josta linja jatkaa Rajasalmen siltaa pitkin Pirkkalaan. Linja käy Sankilassa ja jatkaa Turrin ja Kyöstin läpi Pirkkalan keskustaan.