Pirkkala

Pirkkalassa palvelee runkolinja 8 sekä liityntälinjat 11, 12, 34, 36, 39 ja 79. Pirkkalan lentoaseman yhteyksiä tarkastellaan uudelleen, kun lentoliikenteen palvelutaso palautuu koronaepidemiaa edeltävään tilanteeseen.

Linja 8 liikennöi Kyöstistä Pirkkalan keskustaan, josta jatketaan Härmälän ja Hatanpään kautta Tampereelle. Tampereella linja kääntyy länteen, Pispalan ja Tesoman kautta Haukiluomaan.

Linja 11 liikennöi Pirkkalasta Nuolialan, Pereen ja Partolan kautta Tampereen puolelle Toivioon, josta se jatkaa Tays Hatanpään kautta Ratinan kauppakeskukselle. Sorin aukiolta reitti jatkuu rautatieaseman kautta Ranta-Tampellaan.

Linja 12 liikennöi Vaitista Takamaan ja Vähäjärven kautta Pirkkalaan, josta jaketaan Kurikan ja Linnakorven kautta Partolaan. Linjan reitti kulkee Tampereen puolella messukeskukselta Hatanpään kautta Ratinan kauppakeskukselle, Sorin aukiolle ja rautatieasemalle. Länsi-Tampereenlla ajetaan Finlaysonin, Amurin ja Pispalan kautta Lielahteen ja edelleen Ryydynpohjan ja Niemen kautta Reuharinniemeen.

Linja 34 liikennöi Pirkkalasta Turrin ja Turkkiradan kautta Vaittiin, josta linja jatkaa Linnakallioon ja Partolaan. Tampereen puolella ajetaan Sarankulman ja Peltolammin kautta Lahdesjärvelle, Tampereen aikuiskoulutuskeskukselle (TAKK).

Linja 36 liikennöi Pirkkalasta Härmälän, Koivistonkylän, Jokipohjan, Muotialan ja Turtolan kautta Hervantaan. Linja ajaa Hervannan kampuksen kautta Hermiaan.

Linja 39 on koululaisten yhteys Höökinmäestä Pirkkalankylän, Sankilan ja Sionkylän kautta Vaittiin, josta jatketaan suoraan Pirkkalan keskustaan. Osa vuoroista käy lentoasemalla.

Linja 79 tulee Nokialta Rajasalmen siltaa pitkin Sankilaan, josta linja jatkaa Pirkkalan keskustaan.