Ylöjärvi

Ylöjärvellä palvelee runkolinja 80 sekä liityntälinjat 28, 82, 84, 85 ja 86. Linja 81 on korvattu linjan 80 uudistuksella, joka palvelee ensijaisesti Haaviston, Asuntilan ja Metsäkylän kehittyviä asuinalueita. Muutos vastaa Ylöjärven toiveeseen suorasta ja nopeasta yhteydestä Tampereen keskustaan.

Linjalla 80 on kolme erilaista reittiä Ylöjärvellä. Linja 80A liikennöi Moisiosta Haaviston kautta Ylöjärven keskustaan. Linja 80B liikennöi Asuntilasta ja linja 80C Metsäkylästä Ylöjärven keskustaan. Kaikki linjat jatkavat Tampereelle Teivon, Lielahden, Santalahden ja Särkänniemen kautta.

Linja 28 liikennöi Ylöjärveltä Vuorentausta kautta Tampereelle. Reitti kulkee Lamminpään ja Lielahden kautta Pispalaan, josta jatketaan Amurin ja Hämeenpuiston kautta Ratinaan. Linja jatkaa idässä rautatieaseman kautta Kaupin kampukselle ja Kangasalan Ruutanaan.

Linja 82 liikennöi Siivikkalasta Lielahden, Santalahden ja Särkänniemen kautta Tampereelle. Lähtö- ja pääteasema Tampereella on Hämeenpuistossa pysäkillä Tuulensuu, josta on lyhyt kävelymatka Ratikalle 3.

Linja 84 jatkaa palveluaan Ylöjärven, Lakialan ja Viljakkalan välillä.

Linja 85 jatkaa palvelua Kurusta Ylöjärvelle, jossa on vaihtoyhteys Tampereelle linjalla 80.

Linja 86 liikennöi Siivikkalasta Lielahden ja Vuorentaustan kautta Ylöjärven keskustaan.