Kaupunkipyöräasemia on nyt yli 80, sovellukseen on lisätty taukotoiminto

keskiviikko 22. syyskuu 2021 klo 11.15

Uusia kaupunkipyöräasemia on avattu Härmälään sekä Hervannan valtaväylän itäpuolelle. Härmälän uudet asemat sijaitsevat Haapakujalla, Härmälänpuistossa, Lentokonetehtaankadulla, Messukeskuksella, Sisunaukiolla, Talvitiellä ja Valmetinkadulla. Lisäksi kaupunkipyöräasemia on avattu Ali-Huikkaantielle, Ritakadun ja Sudenkadun risteykseen, Takahuhdintielle ja Uudenkylänkadulle sekä Taysin alueelle ratikan päätepysäkin läheisyyteen.

Yhteensä kaupunkipyöräasemia on nyt 82 kpl. Asemien tarkat sijainnit ja ajantasaisin tieto kaupunkipyöräasemista löytyy Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksesta.

Tampereen kaupunkipyörät -sovellukseen on lisätty mahdollisuus tauottaa matkaa. Näin mahdollistetaan kaupunkipyörän monipuolisempi käyttö. Taukotilassa kaupunkipyörä on lukittuna asiakkaan käyttöön, matka-aika on käynnissä myös tauon aikana.

– Asiakkaamme ovat lähettäneet kesän aikana meille paljon palautetta ja kehitysideoita. Niiden ja keräämämme käyttäjädatan pohjalta kehitämme kaupunkipyöräjärjestelmää koko ajan. On hienoa, että saimme tehtyä nämä muutokset ennen kauden loppua, kertoo Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Kaupunkipyörän saa nyt käyttöön alennettuun hintaan, sillä loppukauden käyttöoikeus maksaa 15 euroa. Käyttöä varten ladataan Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, jolla rekisteröidytään käyttäjäksi. Rekisteröitymiseen tarvitaan yhteystiedot ja maksukortin tiedot. Kaupunkipyöräkausi päättyy 31. lokakuuta.

Kaupunkipyöräasemat Tampereen keskusta-alueen kartalle merkittynä.

Tampereen kaupunkipyöräasemat 21.9.2021.

Tampereen kaupunkipyörät