Matkalla kanssasi

Reittiopas ›

Lähtöaika

:

Päivä

.
.

Käyttöohje ›

Nokia Arenalla tapahtuu - liikenteessä useita poikkeustilanteita syksyn aikana

Nokia Arenan alue suljetaan liikenteeltä suosituimpien Liiga-otteluiden sekä suurimpien konserttien päättyessä, jotta yleisö pääsee poistumaan tapahtumasta turvallisesti. Vuolteenkatua liikennöivät bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 42, 80, 95 ja 103 siirtyvät tällöin keskustassa poikkeusreiteille. Muut bussit ja ratikat palvelevat normaalisti.

Pysäkit Sorin aukio C, D ja E sekä Rautatieasema E ovat tilanteen ajan suljettu. Poikkeustilanne vaikuttaa myös Jussinkylän pysäkkeihin suunnassa Ratina. Tilanteen aikaiset häiriötiedotteet voi tarkistaa reittioppaasta sekä Nyssen nettisivuilla.

Poikkeusreitit ja niiden ajankohdat

Monta matkustajaa, monta maksutapaa

Käteismaksaminen päättyi busseissa ja palveluliikenteessä 5.6.2022. Lippuvaihtoehtoja on edelleen runsaasti, myös kertamatkan maksamista varten. 

Vahvista lippusi voimassaolo lippulaitteella jokaisella matkallasi.

Maksutavat

Eikö kyytiä kuulu?

Vuoro voi peruuntua esimerkiksi kalustovian tai keliolosuhteiden vuoksi. Poikkeustilanteita voi syntyä myös tapahtumien tai merkittävien ratikan häiriöiden aikana.

Perutut vuorot näkyvät reittioppaassa ja muissa reaaliaikaisissa aikataulupalveluissa yliviivattuina. Voit tarkistaa ennalta peruttujen vuorojen tilanteen myös nettisivuiltamme sekä Twitterissä.

Poikkeustilanteet