Opiskelijan lippu on Nysse Mobiilissa

Tampereen seudulla on paljon koulutusmahdollisuuksia ja vilkas opiskelijaelämä.  Suuret opiskelijatapahtumatkin ovat löytäneet paikkansa Tammerkosken rannoilta.

Opiskelijan kausilippu on aina mukana Nysse Mobiilissa eikä ylimäärisistä yömaksuistakaan tarvitse huolehtia.

Lippu on voimassa 30 vuorokautta kerrallaan. Kausi alkaa lipun ostohetkestä, esim. 4.1. klo 15:07 ostettu lippu päättyy 3.2. klo 15:07. Uusi lippu kumoaa voimassaolevan kauden, joten lipun ostohetki kannattaa harkita tarkoin.

Lipulla voi matkustaa rajattoman määrän matkoja valituilla vyöhykkeillä busseissa, ratikassa ja junassakin. Lipun voivat ostaa kaikki 17 vuotta täyttäneet päätoimiset opiskelijat. Oikeus lippuun tarkistetaan opetushallituksen Opintopolku-palvelusta Nysse Mobiilissa tai sen hallintasivulla.

Lataa Nysse Mobiili - AppStore ›

Lataa Nysse Mobiili - Google Play ›

Onko koulumatkasi pitkä?

Jos koulumatkasi on pitkä, voit olla oikeutettu Kelan tukemaan, matkakortille ladattavaan kausilippuun.  Lue lisää Kela-koulumatkatukilipusta ›

Näin ostat opiskelijan kausilipun

  1. Avaa Nysse Mobiili ja kirjaudu palveluun.
  2. Valitse Kausilippu-välilehti.
  3. Valitse vyöhykkeet Lue lisää vyöhykkeistä ›
  4. Valitse asiakasryhmä Opiskelija.
    Sinut ohjataan tarvittaessa osoitteeseen http://mobiilinysse.fi. Kirjaudu palveluun ja valitse Tunnistaudu opiskelijaksi. Tunnistaudu, hae Opintopolusta opintosuoritusten linkki ja liitä se palveluun. Saat ilmoituksen onnistuneesta tunnistamisesta. Palaa Nysse Mobiiliin.

  5. Maksa lippu Visa, Visa Electron tai Mastercard -maksukortilla.

Lisätietoja Opintopolku -palvelusta ›

Opiskelijan kausilippu 2 3 4 5 6
30 vrk, ei yölisää 42,00 55,00 63,00 79,00 87,00

 

Hinnat 2-6 vyöhykettä. Lisätietoa vyöhykkeistä ›

Ehdot

Joukkoliikenteen alennuksen saa 17 vuotta täyttänyt päätoiminen opiskelija, joka opiskelee lukiossa, ammatillisessa oppilaitoksessa, korkeakoulussa tai yliopistossa. Opinnot johtavat ammattiin tai tutkintoon ja lukuvuoden pituus on vähintään 8 kuukautta.

Opiskelija-alennuksen piiriin eivät kuulu oppisopimuksella, työvoimapoliittisessa koulutuksessa tai kansanopistoissa opiskelevat, valmentaviin koulutuksiin osallistuvat eikä ulkomailla opiskelevat.