Tehdään hyvää yhdessä

Haluamme tarjota yrityksille ja yhteisöille palveluita, jotka kannustavat joukkoliikenteen käyttöön. Asiakkainamme on monenlaisia toimijoita, jotka tukevat joukkoliikennematkustusta. Käytännössä tämä tarkoittaa edullisia, jopa maksuttomia työ-, koulu-, asiointi- ja vapaa-ajanmatkoja!

Olemme räätälöineet yritysasiakkaidemme käyttöön NellaPro -etuussovelluksen, jossa henkilölistojen, tukiosuuksien ja lippuvalikoiman ylläpito onnistuu kätevästi verkossa. Palvelussa voit pitää tiedot ajan tasalla viikonpäivästä tai kellonajasta huolimatta, eikä yrityksesi tai lipun käyttäjä ole sidoksissa asiakaspalvelumme aukioloaikoihin.

Meiltä löytyy lippu tilanteeseen kuin tilanteeseen, niin satunnaisiin matkoihin kuin isompien tapahtumien tarpeisiin. Yhdessä löydämme tarpeisiinne parhaan ratkaisun!

Tarjoa työntekijöillesi turvalliset, ruuhkattomat työmatkat

Nyssen työsuhdelippu on työnantajan kokonaan tai osittain maksama joukkoliikenteen lippu, jolla voi matkustaa sekä työ- että vapaa-ajan matkoja. Kun sopimus työsuhdematkalipusta on tehty, työntekijät voivat hankkia lipun Nella.fi -verkkopalvelusta omalle matkakortilleen.

Työsuhdelippu on rekrytointivaltti

Joukkoliikennettä suosimalla osoitat tukevasi kestäviä arvoja. Kestävän työmatkaliikkumisen edistäminen kannattaa, sillä se parantaa työhyvinvointia ja terveyttä, on vähäpäästöistä ja turvallista sekä pienentää liikkumisesta aiheutuvia kustannuksia.

Nyssen työsuhdelippu on joustava. Voit tarjota työntekijöillesi

Työnantajana sinä päätät, mikä osuus lipusta laskutetaan yritykseltäsi ja paljonko työntekijä maksaa siitä itse. Tukiosuus voi olla euro- tai prosenttimääräinen ja se voi vaihdella lipputyypeittäin. Tuki on työntekijälle verotonta tuloa kalenterivuosittain 3 400 € asti.

Työmatkaedun työntekijöille voi tarjota myös esimerkiksi Eazybreak-, ePassi-, Smartum- tai Edenred-palvelun kautta. 

Tee sopimus

Työnantajana ylläpidät rekisteriä lippuun oikeutetusta henkilöstöstäsi NellaPro -etuussovelluksessa, jossa valitset myös liput ja niiden tukiosuudet. Selainpohjainen sovellus on käytettävissä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Pyydä henkilöstöltäsi suostumus henkilötietojen luovuttamiseen. Muista tarvittaessa päivittää henkilöstöä tai lippuja koskevat muutokset NellaPro -sovellukseen. Muutokset astuvat voimaan heti.

NellaPro käyttöehdot ›

NellaPro tietosuojaseloste ›

NellaPro käyttöohje ›

NellaPro sopimuslomake ›

Kerro etuudesta!

Työsuhdelippu on työntekijöillesi varmasti iloinen yllätys! Kun NellaPro-sopimus on tehty, liput sekä tukiosuudet valittu ja henkilöstörekisteri kunnossa, työntekijä voi hankkia työsuhdelipun Nella.fi -verkkopalvelusta tai palvelupisteeltä omalle matkakortilleen.

Lisätietoja saat palvelupisteeltämme tai sähköpostitse osoittesta etuuslippu@tampere.fi

Tietoa työntekijälle ›

Ilmoita verottajalle

Velvollisuutenasi on ilmoittaa verottajalle vuosi-ilmoituksella

  • työntekijälle maksetut, palkaksi katsotut etuudet (työantajan maksamat tukiosuudet) 
  • matkalipun arvosta perityt osat (työntekijän omavastuuosuus).

Molemmat osat ovat vähennyskelpoisia verotuksessa.

Työsuhde-edut, vero.fi ›

Vastuullisuus on tekoja -webinaari

Miten palkita ja sitouttaa työntekijöitä vastuullisesti? Miksi hiilijalanjäljen hallinta on liiketoiminnalle tärkeää ja miten se näkyy käytännössä?

Katso tallenne marraskuussa 2021 järjestetystä vastuullisuuskeskustelustamme ja poimi käytännön vinkkejä yrityksen vastuullisuuden toteuttamiseen!

Puhujina

  • Atte Borgenström, Reforest Finland Oy – Hiilijalanjäljen hallinta liiketoiminnan näkökulmasta
  • Sanna Ovaska, Tampereen kaupunki – Kestävä työmatkaliikkuminen

Katso tallenne ›

Meillä on jo työsuhdelippu

Moni yritys on jo ottanut askeleen kohti viisaampaa liikkumista tarjoamalla työsuhdelipun työntekijöilleen. Onko sinun yrityksesi listalla seuraavana?

Lomakkeet yrityksille

Matkakortti yritykselle tai yhteisölle (pdf) ›
Täytä ja tulosta. Ota lomake mukaan palvelupisteellä asioidessasi.


Laskutussopimus ja lipputilaus (pdf) ›
Lataa ja tallenna lomake, täytä, tallenna ja liitä sähköiseen tilaukseen.


NellaPro etuuslippusopimus (sähköinen lomake) ›
NellaPro etuuslippusovelluksella hallitaan ja tilataan mm. työsuhdelippuja, Kela-koulumatkatukilippuja, koululippuja ja muita etuuksia.


Etuuslipun henkilötietolomake (Microsoft Excel) ›
Lomakkeella lisätään henkilötietoja NellaPro etuuslippusovellukseen. Lataa, täytä ja tallenna lomake. Kun lomake on siirretty NellaPro etuuslippusovellukseen, huolehdi lomakkeen turvallisesta säilyttämisestä tai hävittämisestä. 

Lisätietoja yrityksille tarjotuista palveluista ›

Tuo Nyssen aikataulut omiin näyttöihisi

Uudella palvelulla voi tuottaa digitaalisille näytöille esimerkiksi julkisten tilojen auloihin kyseisen paikan läheisyydessä olevien pysäkkien aikataulut. Räätälöidyt pysäkkinäytöt soveltuvat hyvin esimerkiksi kirjastojen, kauppakeskusten, hotellien tai taloyhtiöiden auloihin, yritysten infonäyttöihin tai vaikkapa intranetiin. Palvelua voivat hyödyntää myös yksityishenkilöt.

Joukkoliikenteen aikataulut näkyvällä paikalla helpottavat joukkoliikenteen käyttöä ja kannustavat käyttämään joukkoliikennettä.

Katso ohjeet ja luo pysäkkinäyttö

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Nyssen kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Katso vinkkimme lisäliikenteen järjestämiseen ja joukkoliikenteen lippujen tarjoamiseen vieraillesi.

Tapahtuman järjestäjille