Tehdään hyvää yhdessä

Haluamme tarjota yrityksille ja yhteisöille palveluita, jotka kannustavat joukkoliikenteen käyttöön. Asiakkainamme on monenlaisia toimijoita, jotka tukevat joukkoliikennematkustusta. Käytännössä tämä tarkoittaa edullisia, jopa maksuttomia työ-, koulu-, asiointi- ja vapaa-ajanmatkoja!

Olemme räätälöineet yritysasiakkaidemme käyttöön NellaPro -etuussovelluksen, jossa henkilölistojen, tukiosuuksien ja lippuvalikoiman ylläpito onnistuu kätevästi verkossa. Palvelussa voit pitää tiedot ajan tasalla viikonpäivästä tai kellonajasta huolimatta, eikä yrityksesi tai lipun käyttäjä ole sidoksissa asiakaspalvelumme aukioloaikoihin.

Meiltä löytyy lippu tilanteeseen kuin tilanteeseen, niin satunnaisiin matkoihin kuin isompien tapahtumien tarpeisiin. Yhdessä löydämme tarpeisiinne parhaan ratkaisun!

Tarjoa työntekijöillesi turvalliset, ruuhkattomat työmatkat

Nyssen työsuhdelippu on työnantajan kokonaan tai osittain maksama joukkoliikenteen lippu, jolla voi matkustaa sekä työ- että vapaa-ajan matkoja. Kun sopimus työsuhdematkalipusta on tehty, työntekijät voivat hankkia lipun Nella.fi-verkkopalvelusta omalle matkakortilleen.

Kestävän työmatkaliikkumisen edistäminen kannattaa, sillä se parantaa työhyvinvointia ja terveyttä, on vähäpäästöistä ja turvallista sekä pienentää liikkumisesta aiheutuvia kustannuksia.

Työmatkaetu

Liikettä ja hyvinvointia työpäivään

UUTTA. Nyt myös yritykset ja organisaatiot voivat tilata työntekijöilleen kaupunkipyörien käyttöoikeuksia. Samalla, kun tuet työntekijöidesi aktiivista elämäntapaa, edistät yrityksesi vastuullista imagoa.

Pyöräily ei ole vain nopea, ekologinen ja terveellinen tapa liikkua, vaan se myös edistää terveyttä ja työkykyä ja sopii monelle. Kannusta työntekijöitäsi pyöräilemään ja tuo lisää energiaa heidän päiviinsä!

Työnantajan tarjoama kaupunkipyöräetu on verovapaa luontoisetu aivan kuten työmatkaetu.

Lomakkeet yrityksille

Matkakortti yritykselle tai yhteisölle (pdf) ›
Täytä ja tulosta. Ota lomake mukaan palvelupisteellä asioidessasi.


Laskutussopimus ja lipputilaus (pdf) ›
Lataa ja tallenna lomake, täytä, tallenna ja liitä sähköiseen tilaukseen.


NellaPro etuuslippusopimus (sähköinen lomake) ›
NellaPro etuuslippusovelluksella hallitaan ja tilataan mm. työsuhdelippuja, Kela-koulumatkatukilippuja, koululippuja ja muita etuuksia.


Etuuslipun henkilötietolomake (Microsoft Excel) ›
Lomakkeella lisätään henkilötietoja NellaPro etuuslippusovellukseen. Lataa, täytä ja tallenna lomake. Kun lomake on siirretty NellaPro etuuslippusovellukseen, huolehdi lomakkeen turvallisesta säilyttämisestä tai hävittämisestä. 

Lue lisää ›

Kestävä työmatkaliikkuminen

Vähennä yrityksesi hiilijalanjälkeä ja panosta yrityksessäsi kestävään liikkumiseen. Kestävä liikkuminen ei pelkästään tue ilmastonmuutoksen hillintää vaan tuo mm. kustannussäästöjä ja lisää työhyvinvointia.

Vinkit vastuulliseen työmatkaliikkumiseen

  • Kävele ja pyöräile.
  • Käytä joukkoliikennettä työmatkoilla ja työpäivän aikaisilla matkoilla.
  • Yhdistele eri kulkutapoja, hyödynnä liityntäpysäköintipaikkoja.
  • Suosi yhteiskäyttöisiä ja vähäpäästöisiä ajoneuvoja.
  • Huomioi kodin ja työpaikan väliset matkat sekä työasiointimatkat.

Miten edistää kestävää työmatkaliikkumista työpaikoilla? Katso webinaaritallenteestamme vinkit työnantajalle.

Katso tallenne, Vas­tuul­li­suus on te­ko­ja -we­bi­naa­ri

Tuo Nyssen aikataulut omiin näyttöihisi

Uudella palvelulla voi tuottaa digitaalisille näytöille esimerkiksi julkisten tilojen auloihin kyseisen paikan läheisyydessä olevien pysäkkien aikataulut. Räätälöidyt pysäkkinäytöt soveltuvat hyvin esimerkiksi kirjastojen, kauppakeskusten, hotellien tai taloyhtiöiden auloihin, yritysten infonäyttöihin tai vaikkapa intranetiin. Palvelua voivat hyödyntää myös yksityishenkilöt.

Joukkoliikenteen aikataulut näkyvällä paikalla helpottavat joukkoliikenteen käyttöä ja kannustavat käyttämään joukkoliikennettä.

Katso ohjeet ja luo pysäkkinäyttö

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Nyssen kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Katso vinkkimme lisäliikenteen järjestämiseen ja joukkoliikenteen lippujen tarjoamiseen vieraillesi.

Tapahtuman järjestäjille

Meillä on jo työsuhdelippu

Moni yritys on jo ottanut askeleen kohti viisaampaa liikkumista tarjoamalla työsuhdelipun työntekijöilleen. Onko sinun yrityksesi listalla seuraavana?