Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Nyssen kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Katso vinkkimme lisäliikenteen järjestämiseen ja joukkoliikenteen lippujen tarjoamiseen vieraillesi.

Lisäliikenne yleisötapahtumien yhteydessä

Joukkoliikenne on tarkoitettu kaikille. Tapahtumia varten ei yleensä suunnitella omia linjoja tai aikatauluja, mutta hetkellinen matkustajamäärän kasvu voidaan huomioida palvelutarjonnassa esimerkiksi lisäämällä kalustoa tarvittaville vuoroille.

Lisäliikenteen lisäksi joskus tapahtumat saattavat edellyttää turvatoimia, jotka vaikuttavat joukkoliikenteen reitti- tai pysäkkijärjestelyihin. 

Huomaathan, että isompien ryhmien yhtäaikaiset matkat on hyvä tehdä ruuhka-aikojen (työ- ja koulumatkaliikenne arkisin 7–9 ja 14–18) ulkopuolella. Suurten ryhmien mahtumista samaan bussiin tai ratikkaan ei voida taata. Tilausajoja voi tiedustella suoraan paikallisilta liikennöitsijöiltä. Toistaiseksi ratikalla ei järjestetä tilausajoja.

Ilmoita tapahtumastasi

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri tapahtuma, tonttukulkue tai pyöräilykisa, siitä kannattaa ilmoittaa meille ajoissa, vähintään 30 vrk ennen tapahtuman alkua. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen joukkoliikennepalvelun tapahtumasi osallistujille ja muille matkustajillemme.

Tee ilmoitus

Tapahtumien matkaliput

Erilaisilla tapahtumilla on aina erilaiset lipputarpeet. Jos haluat tarjota tapahtumasi osallistujille joukkoliikenteen matkat, niin ota yhteyttä. 

Pieniin tapahtumiin voit tilata asiakkaillesi ennakkokertalippuja. Ennakkokertalippu on paperinen lippu, jolla voi matkustaa busseissa ja ratikoissa 90 minuutin ajan valitsemillasi vyöhykkeillä. Aika alkaa ensimmäisestä matkastasi, ja lippu tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa ostopäivästä. Lippu ei kelpaa Nysse-alueen junaliikenteessä. Tilaa ennakkokertaliput asiakaspalvelusta.

Ennakkokertalippu ›

Asiakaspalvelu ›

Suurempiin, yli 100 henkilön tapahtumiin soveltuu Nyssen tapahtumalippu, joka yhdistää joukkoliikennelipun ja tapahtuman pääsylipun. Tapahtumalippu voidaan liittää Lippupisteen kautta myytäviin lippuihin tai esimerkiksi kokouksen tai kongressin kutsuun QR-koodina.  Nyssen tapahtumaliput ovat maksullisia. Voit lähettää tarjouspyynnön tapahtumalipusta sähköpostitse

Tapahtumalippu ›

Tampere.fi - Tapahtumajärjestäjän opas

Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu