Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Nyssen kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Oletko järjestämässä tapahtumaa? Lue vinkkimme tapahtumien aikaisesta sujuvasta joukkoliikenteestä sekä erilaisten matkalippujen tarjoamisesta vieraillesi.

Bussi on matkalla kohti keskustaa Hämeenpuistossa. Terassi on avoinna ja ihmisiä on liikkeellä eri suuntiin kävellen ja polkupyörällä.

Matkaliput pienempiin tapahtumiin

Pienten tapahtumien matkustajat voivat käyttää Nyssen normaaleja maksutapoja. Halutessasi voit tilata tapahtumasi osallistujille ennakkokertalippuja.

Ennakkokertalippu on paperinen lippu, jolla voi matkustaa busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junaliikenteessä 90 minuutin ajan valitsemillasi vyöhykkeillä. Aika alkaa ensimmäisestä matkastasi, ja lippu tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa ostopäivästä. Tilaa liput asiakaspalvelusta.

Ennakkokertalippu

Matkaliput suuriin tapahtumiin

Suurempiin, yli 500 henkilön tapahtumiin soveltuu Nyssen tapahtumalippu, joka yhdistää joukkoliikennelipun ja tapahtuman pääsylipun. Tapahtumalippu voidaan liittää Lippu.fin kautta myytäviin lippuihin tai esimerkiksi kokouksen tai kongressin kutsuun QR-koodina. Nyssen tapahtumaliput ovat maksullisia.

Tapahtumalippu on ollut käytössä esimerkiksi Ratinassa pelatuissa jalkapallon maaotteluissa sekä Tapparan ja Ilveksen Liiga-jääkiekko-otteluissa. 

Tilaa tapahtumaliput tapahtumaasi

Yleisö laulaa mukana Tammerfesteillä vuonna 2017. Kuva: Laura Vanzo

Tapahtuma bussissa tai ratikassa?

Nysse-liikenteessä ei voida järjestää kaupallisia tai kaupallisista lähtökohdista toteutettavia esiintymisiä tai tempauksia.

Ratikan taiteesta ja taideratikassa järjestettävistä pop-up-esityksistä vastaa Tampereen Raitiotie Oy.  

Ratikan taide

Tehdään joukkoliikenteestä sujuvaa myös tapahtumien aikana

Joukkoliikenne on tarkoitettu kaikille. Tapahtumia varten ei yleensä suunnitella omia linjoja tai aikatauluja. Hetkellinen matkustajamäärän kasvu voidaan huomioida palvelutarjonnassa esimerkiksi lisäämällä kalustoa ruuhkaisimmille vuoroille. Joskus tapahtumat voivat myös vaikuttaa joukkoliikenteen reitti- tai pysäkkijärjestelyihin.

Suurten ryhmien mahtumista samaan bussiin tai ratikkaan ei voida taata. Isojen ryhmien yhtäaikaiset matkat on hyvä tehdä ruuhka-aikojen (työ- ja koulumatkaliikenne arkisin 7–9 ja 14–18) ulkopuolella. Bussien tilausajoja voi tarvittaessa tiedustella suoraan paikallisilta liikennöitsijöiltä. Ratikalla ei toistaiseksi ei järjestetä tilausajoja.

Ilmoita meille tapahtumastasi

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri tapahtuma, tonttukulkue tai pyöräilykisa, siitä kannattaa ilmoittaa meille ajoissa, vähintään 30 vrk ennen tapahtuman alkua. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen joukkoliikennepalvelun tapahtumasi osallistujille ja muille matkustajillemme.

Tee ilmoitus tapahtumasta