Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Nyssen kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Mahtuvatko kaikki kyytiin?

Tapahtumia varten ei yleensä suunnitella omia linjoja tai aikatauluja, mutta hetkellinen matkustajamäärän kasvu voidaan huomioida palvelutarjonnassa esimerkiksi lisäämällä kalustoa tarvittaville vuoroille.

Joukkoliikenne on tarkoitettu kaikille, joten isompien ryhmien yhtäaikaiset matkat on hyvä tehdä ruuhka-aikojen ulkopuolella (työ- ja koulumatkaliikenne arkisin 79 ja 1418). Suurten ryhmien mahtumista samaan bussiin tai ratikkaan ei voida taata. Tilausajoja voi tiedustella suoraan paikallisilta liikennöitsijöiltä.

Entäs matkaliput?

Erilaisilla tapahtumilla on aina erilaiset lipputarpeet. Jos haluat tarjota tapahtumasi osallistujille joukkoliikenteen matkat, voit tehdä tarjouspyynnön tapahtumalipusta. Ota yhteyttä ›

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri tapahtuma, tonttukulkue tai pyöräilykisa, siitä kannattaa ilmoittaa meille ajoissa. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen joukkoliikennepalvelun tapahtumasi osallistujille ja muille matkustajillemme.

Joskus tapahtumat edellyttävät turvatoimia, jotka vaikuttavat joukkoliikenteen reitti- tai pysäkkijärjestelyihin. Muista hakea tarvittavat luvat tapahtumalle. Ilmoita meille tapahtumasta heti, kun ajankohta on tiedossa (vähintään 30 vrk ennen tapahtuman alkua). Näin joukkoliikenteen toimijat ja asiakkaat saavat ajoissa tiedon poikkeustilanteesta. Tee ilmoitus ›

Katso myös Tapahtumajärjestäjän opas tampere.fi-sivustolla ›