Oppilaitokset

Peruskoulut

Perusopetus tai yksityinen koulu voi myöntää peruskoululaiselle koululipun, joka sisältää 1 tai 2 ilmaista matkaa jokaiselle lukuvuoden koulupäivälle. Lipun myöntäjä (perusopetus tai yksityinen koulu) hallinnoi lippuun oikeutettujen tietoja NellaPro-etuussovelluksella, jonka käytöstä on tehtävä sopimus Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa.

Lukuvuoden koulupäiviksi merkitään kaikkien lippujärjestelmään kuuluvien kuntien kaikki koulupäivät. Jos missä tahansa kunnassa on koulupäivä lauantaina, koululippu on voimassa kaikilla seudun koululaisilla kyseisenä lauantaina.

Ryhmälippu kouluryhmille

Ryhmälippu on tarkoitettu 10-35 henkilön kouluryhmille. Lippu ladataan koulun nimissä olevalle matkakortille. Matkakortti ja matkat laskutetaan jälkikäteen käyttöjen perusteella. Matkojen hinnat löydät tilauslomakkeelta.

  • Lippu on voimassa 6 vyöhykkeellä A-F päivittäin klo 08-23. Matkustusta ruuhka-aikoina tulee välttää (työ- ja koulumatkaliikenne klo 7-9 ja 15-17)
  •  Suurten ryhmien mahtumista samalle vuorolle ei voida taata eikä matkaa voi etukäteen varata.
  • Ryhmän johtaja ilmoittaa ryhmäkoon bussin kuljettajalle, jonka jälkeen matka kuitataan kuljettajan laitteella, ei matkustajien lippujen lukulaitteella.

Tilauslomake ›

Toisen asteen oppilaitokset

Kela-koulumatkatukilippu

Kelan tukema 30 vrk kausilippu sisältää rajattoman määrän matkoja 6 vyöhykkeellä A-F. Lippuun oikeutettujen oppilaiden tietoja ylläpidetään Nyssen NellaPro -etuusovelluksessa, jonka oppilaitos voi ottaa käyttöön sopimuslomakkeella. Sopimuksen käsittelyyn on hyvä varata useampi arkipäivä.

Suosittelemme käyttämään toimipisteen yhteissähköpostiosoitetta, jotta kaikki etuussovellusta käyttävät tavoitetaan esimerkiksi lomien tai sairausvapaiden aikana. Tutustuthan palvelun sopimus- ja käyttöehtoihin huolellisesti.

Nella-käyttäjätunnuksen voi rekisteröidä Nella Nettilatauspalvelun aloitussivulla ja aktivoida sähköpostiin lähetetyllä linkillä ennen asiakkuuden alkamista. Nella-käyttäjätunnuksen ja salasanan tulee olla vain etuussovellusta käyttävien tiedossa.

Lippuun oikeutettujen tietoja voi alkaa ylläpitää, kun yhteyshenkilölle on ilmoitettu asiakkuuden alkamisesta. 

NellaPro käyttöohje

Rekisteröi yrityksellesi käyttäjätunnus Nella.fi -verkkopalvelussa. Kun NellaPro-sopimus on kunnossa, Nella avautuu yritysnäkymään.

  1. Tarkista asiakkuutesi tiedot välilehdeltä Tuen tarjoaja.

  2. Lippuvalikoima asetetaan välilehdeltä Tuettavat liput.

  3. Lippuun oikeutettujen rekisteriä ylläpidetään välilehdellä Henkilöt. Tallennus tehdään manuaalisesti yksi henkilö kerrallaan, massa-ajona csv-lomakkeella tai automaattiajona xml-tiedostona Primus-liittymästä. 

  4. Yrityksesi vastaa sovellukseen tallennettujen henkilötietojen oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta sekä tallennusluvasta.


  5. Kerro lippuun oikeutetuille, että lippu on ladattavissa. Lipun voi ostaa Nella.fi -verkkopalvelusta tai Nyssen asiakaspalvelusta. Suosittelemme Nellan käyttöä asiakaspalvelun ruuhkien vuoksi.

Lisätiedot NellaPro asiakkuudesta

etuuslippu@tampere.fi

Tee NellaPro sopimus ›

Kansainväliset opiskelijat

Opiskelijan etuudet voidaan myöntää suomalaisen henkilötunnuksen omaavalle opiskelijalle, jos ehdot opiskelija-alennukseen täyttyvät.