Näin ylläpidät etuuslippuja NellaPro:ssa

NellaPro on selaimella toimiva, Nella.fi -verkkopalvelun yritysnäkymä, jossa ylläpidetään etuuslippuihin oikeutettujen henkilöiden tietoja, lippuvalikoimaa ja tukiosuuksia. NellaPro:ta käyttävät yritykset, yhteisöt, oppilaitokset, liikelaitokset sekä julkiset toimijat tarjoamalla mm. työsuhdelippuja, koululippuja sekä maksusitoumuksia.

NellaPro käyttäjätunnus rekisteröidään Nella.fi -verkkopalvelussa. Nella avautuu luomallasi käyttäjätunnuksella yritysnäkymään vasta, kun palvelusta on tehty käyttöönottosopimus verkkolomakkeella. Sopimuksen käsittelyyn on hyvä varata useampi arkipäivä. Suosittelemme käyttämään palvelussa yhteissähköpostiosoitetta, jotta kaikki etuussovellusta käyttävät tavoitetaan esimerkiksi lomien tai sairausvapaiden aikana.

NellaPro sisältää henkilötietoja, joten kaikkien NellaPro etuussovellusta käyttävien tulee tutustua huolella palvelun käyttöehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen. Käyttäjille rekisteröity käyttäjätunnus ja salasana tulee olla vain etuussovellusta käyttävien tiedossa. 

NellaPro käyttöohje

Rekisteröi yrityksellesi käyttäjätunnus Nella.fi -verkkopalvelussa. Kun NellaPro-sopimus on kunnossa, Nella avautuu yritysnäkymään.

  1. Tarkista asiakkuutesi tiedot välilehdeltä Tuen tarjoaja.

  2. Lippuvalikoima asetetaan välilehdeltä Tuettavat liput.

  3. Lippuun oikeutettujen rekisteriä ylläpidetään välilehdellä Henkilöt. Tallennus tehdään manuaalisesti yksi henkilö kerrallaan, massa-ajona csv-lomakkeella tai automaattiajona xml-tiedostona Primus-liittymästä. 

  4. Yrityksesi vastaa sovellukseen tallennettujen henkilötietojen oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta sekä tallennusluvasta.


  5. Kerro lippuun oikeutetuille, että lippu on ladattavissa. Lipun voi ostaa Nella.fi -verkkopalvelusta tai Nyssen asiakaspalvelusta. Suosittelemme Nellan käyttöä asiakaspalvelun ruuhkien vuoksi.

Lisätiedot NellaPro asiakkuudesta

etuuslippu@tampere.fi

Tee NellaPro sopimus ›