Pysäkkinäyttö toimitiloihin

Aikataulunäytöt omiin tarpeisiin

Joukkoliikenteen aikataulut näkyvällä paikalla helpottavat joukkoliikenteen käyttöä ja kannustavat käyttämään joukkoliikennettä.Valitse pysäkit ja linjat, joiden aikatauluista sinä tai yrityksesi asiakkaat ja työntekijät ovat kiinnostuneita ja luo oma aikataulunäyttö. Palvelun käyttöönotto vaatii ainoastaan sopivan näytön ja verkkoyhteyden.

Palvelulla voi tuottaa digitaalisille näytöille esimerkiksi julkisten tilojen auloihin kyseisen paikan läheisyydessä olevien pysäkkien aikataulut. Palvelusta saatavien verkkolinkkien avulla voit jakaa pysäkkinäytön valitsemillasi näytöillä.

Räätälöidyt pysäkkinäytöt soveltuvat hyvin esimerkiksi kirjastojen, kauppakeskusten, hotellien tai taloyhtiöiden auloihin, yritysten infonäyttöihin tai vaikkapa intranetiin sekä yksityiskäyttöön. 

Joukkoliikenteen aikataulut näkyvällä paikalla jo lähtöpisteessä helpottavat joukkoliikenteen käyttöä ja kannustavat käyttämään joukkoliikennettä. Aikataulujen lisäksi palvelun kautta saat näytölle myös ajankohtaiset liikenne- ja häiriötiedotteet.

Luo pysäkkinäyttö osoitteessa tremonitori.digitransit.fi.

Ohjeet

Pysäkkinäytön luonti verkkopalvelussa

Mene sivulle tremonitori.digitransit.fi ja klikkaa "Luo pysäkkinäyttö".

Valitse pysäkit ja linjat, joiden aikatauluista olet kiinnostunut ja luo itsellesi oma aikataulumonitori.

Kun luot pysäkkinäyttöä 
  • Valitse vaaka- tai pystymallinen näyttö tarpeidesi mukaan. 
  • Valitse esityskieleksi suomi, ruotsi tai englanti.
  • Muokkaa pysäkkinäkymän nimeä. Nimi näkyy esityksessä, joten se kannattaa valita mahdollisimman kuvaavaksi. Huomaathan, että mikäli valitset useamman esityskielen, pysäkkinäkymän nimi tulee kirjoittaa kaikkiin kieliversioihin. 
  • Lisää haluamasi pysäkki/pysäkit.
  • Valitse haluamasi asettelumalli. 
  • Valitse esityksen kesto/esityskieli, jos valitset näyttöön useamman kuin yhden pysäkkinäkymän tai esityskielen. Oletuksena on 5 sekuntia/pysäkkinäkymä ja esityskieli. 

Voit luoda useita pysäkkinäkymiä Lisää uusi pysäkkinäkymä -toiminnolla. Luo esimerkiksi omat näkymät ratikkapysäkeille itään ja länteen ja bussipysäkeille samoin. Luomasi pysäkkinäkymät vaihtuvat näytöllä valitsemasi keston mukaan.

Voit esikatsella pysäkkinäkymää Esikatsele-toiminnolla. 

Lopuksi paina "Luo näkymä". Pysäkkinäkymä avautuu selaimeen. Osoiterivillä oleva url-osoite näyttää luomasi pysäkkinäytön. Voit muokata valmiin pysäkkinäytön tietoja viemällä hiiren osoittimen näkymän päälle.

Pysäkkinäytön luonti reittioppaan kautta

Vaihtoehtoisesti voit valita haluamasi pysäkkinäytön Nyssen reittioppaassa. Valitse haluamasi pysäkki, siirry aikataulut-välilehdelle ja klikkaa aikataulujen alta "Pysäkkinäyttö", niin kyseisen pysäkin pysäkkinäyttö avautuu selaimeen uudelle välilehdelle.  Osoiterivillä oleva url-osoite näyttää luomasi pysäkkinäytön. Voit muokata valmiin pysäkkinäytön tietoja viemällä hiiren osoittimen näkymän päälle. 

Huomaathan, että pysäkkinäytön luominen onnistuu parhaiten tietokoneella. Mobiililaitteilla kaikki toiminnot eivät toimi. 

Saat avattua haluamasi pysäkkinäytön myös Nyssen reittioppaassa.

Luo pysäkkinäyttö

Tuota helposti räätälöityä sisältöä diginäytöille ja tarjoa asiakkaillesi tai yhteisöllesi tietoa joukkoliikenteestä. 

Lue lisää ›