Palvelun sujuvuuteen voi vaikuttaa keliolosuhteet, ruuhkat tai esimerkiksi tekniset viat. Poikkeustilanteita voi syntyä myös Tampereen keskustan tapahtumien tai liikennehäiriöiden aikana.

Jos matkantekosi keskeytyy, etsi vaihtoehtoinen matka reittioppaan avulla.

Ratikan häiriöt

Ratikan palvelu voi keskeytyä esimerkiksi ratavaurion tai vaunun teknisen vian vuoksi. Häiriön aikana voit jatkaa matkaasi bussilla. Etsi lähimmät pysäkit ja vaihtoehtoinen matka reittioppaasta.

Jos häiriö pitkittyy, palvelu voidaan korvata ratikkareiteillä kulkevilla busseilla 18R, 7R tai 3R. Bussit pysähtyvät punaisilla tunnuksilla merkityillä bussipysäkeillä, ei ratikkapysäkeillä. Pysäkit löytyvät ratikkapysäkkien lähituntumasta.

Nokia Arenan tapahtumien aikaiset poikkeusreitit

Nokia Arenan alue suljetaan liikenteeltä suosituimpien tapahtumien aikaan, jotta yleisö pääsee liikkumaan alueella turvallisesti.

Vuolteenkatua liikennöivät bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 42, 80, 95 ja 103 siirtyvät tällöin keskustassa poikkeusreiteille. Muut bussit ja ratikat palvelevat normaalisti.

Poikkeusreitit ja ajankohdat

Ennalta perutut vuorot näkyvät reaaliaikaisissa aikataulupalveluissa yliviivattuina. Tiedot päivittyvät automaattisesti myös Nyssen poikkeusinfoon Twitteriin (ei lakkojen aikana).

Joskus matka voi keskeytyä äkillisesti, esimerkiksi teknisen vian tai tapaturman vuoksi. Tällöin perutut vuorot eivät näy viestintäkanavissa.

Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu