Eikö kyytiä kuulu?

Palvelun sujuvuuteen voi vaikuttaa keliolosuhteet, ruuhkat tai esimerkiksi tekniset viat. Poikkeustilanteita voi syntyä myös Tampereen keskustan tapahtumien tai liikennehäiriöiden aikana.

Jos matkantekosi keskeytyy, etsi vaihtoehtoinen matka reittioppaan avulla.

Nokia Arenan tapahtumien aikaiset poikkeusreitit

Nokia Arenan alue suljetaan liikenteeltä suosituimpien tapahtumien aikaan, jotta yleisö pääsee liikkumaan alueella turvallisesti.

Vuolteenkatua liikennöivät bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 40, 42, 95 ja 103 siirtyvät tällöin keskustassa poikkeusreiteille. Muut bussit ja ratikat palvelevat normaalisti.

Poikkeusreitit ja ajankohdat

Ratikan häiriöt

Ratikan palvelu voi keskeytyä esimerkiksi ratavaurion tai vaunun teknisen vian vuoksi. Häiriön aikana voit jatkaa matkaasi bussilla. Etsi lähimmät pysäkit ja vaihtoehtoinen matka reittioppaasta.

Jos häiriö pitkittyy, palvelu voidaan korvata ratikkareiteillä kulkevilla busseilla 18R, 7R tai 3R. Bussit pysähtyvät punaisilla tunnuksilla merkityillä bussipysäkeillä, ei ratikkapysäkeillä. Pysäkit löytyvät ratikkapysäkkien lähituntumasta.

Santalahden ja Pyynikintorin välisellä reitillä ei toistaiseksi ole erillistä korvaavaa bussia. Samalla reitillä kulkevat bussilinjat 9, 19 ja 82.

Ennalta perutut vuorot näkyvät reaaliaikaisissa aikataulupalveluissa yliviivattuina. Tiedot päivittyvät automaattisesti myös Nyssen poikkeusinfoon Twitteriin.

Joskus matka voi keskeytyä äkillisesti, esimerkiksi teknisen vian tai tapaturman vuoksi. Tällöin perutut vuorot eivät näy viestintäkanavissa.