Palvelun sujuvuuteen voi vaikuttaa monet tekijät, kuten keliolosuhteet, ruuhkat, tapahtumat tai tekniset viat. Jos matkantekosi keskeytyy, etsi vaihtoehtoinen matka reittioppaan avulla.

Ennalta perutut vuorot näkyvät reittioppaassa ja muissa reaaliaikaisissa aikataulupalveluissa yliviivattuina. Voit tarkistaa peruttujen vuorojen tilanteen myös Twitterissä tai nettisivuillamme.

Reittiopas

Perutut vuorot

Tarkista palvelun ajantasaiset tiedot reittioppaasta.

Ratikan häiriöt

Ratikan palvelu voi keskeytyä esimerkiksi ratavaurion tai vaunun teknisen vian vuoksi. Häiriön aikana voit jatkaa matkaasi bussilla. Etsi lähimmät pysäkit ja vaihtoehtoinen matka reittioppaasta.

Jos häiriö pitkittyy, palvelu voidaan korvata ratikkareiteillä kulkevilla busseilla. Bussit pysähtyvät ratikkareitin punaisilla pysäkkitunnuksilla merkityillä bussipysäkeillä, ei ratikkapysäkeillä. Pysäkit löytyvät ratikkapysäkkien lähituntumasta.

Ratikan häiriöt

Bussi 18R

Bussi 7R

Bussi 3R

Nokia Arenan tapahtumien aikaiset poikkeusreitit

Nokia Arenan alue suljetaan liikenteeltä suosituimpien tapahtumien aikaan, jotta yleisö pääsee liikkumaan alueella turvallisesti. Vuolteenkatua liikennöivät bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 42, 80, 95 ja 103 siirtyvät tällöin keskustassa poikkeusreiteille. Muut bussit ja ratikat palvelevat normaalisti.

Poikkeusreitit ja ajankohdat