Palvelun sujuvuuteen voi vaikuttaa monet tekijät, kuten keliolosuhteet, ruuhkat, tapahtumat tai tekniset viat.

Ennalta perutut vuorot sekä häiriötiedotteet näkyvät reittioppaassa ja aikataulupalvelussa. Viestimme häiriötilanteista myös digitaalisilla pysäkki- ja matkustamonäytöillä sekä Nyssen poikkeusinfokanavalla Twitterissä.

Reittiopas

Tarkista palvelun ajantasaiset tiedot reittioppaasta.

Keskustan poikkeusreitit jääkiekon MM-kisojen aikaan

Nokia Arenan alue suljetaan liikenteeltä useana päivänä jääkiekon MM-kisojen aikaan 13.-29.5.2022. Bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 80 ja 103 siirtyvät aluesulkujen ajaksi poikkeusreiteille erityisinä MM-kisalinjoina (esimerkiksi 2MM, 15AM, 80YM, 103MM).

  • Poikkeusreitit alkavat kello 10-14 välillä ja ne päättyvät keskiöisin.
  • Keskiviikkona 25.5. ja perjantaina 27.5. ei ole poikkeusreittejä.

Kun aluesulku ei ole voimassa, linjat palvelevat normaaleilla reiteillään ja linjatunnuksillaan. Muut bussit ja ratikat palvelevat tavalliseen tapaan koko kisojen ajan.

Aikataulut ja reitit löytyvät myös MM-linjoille reittioppaasta sekä aikataulupalvelusta.

MM-kisalinjat

Ratikkaa korvaava bussipalvelu

Ratikan palvelu voi keskeytyä esimerkiksi ratavaurion tai vaunun teknisen vian vuoksi. Jos häiriön arvioidaan kestävän yli 2 tuntia, bussit 5, 7 ja 18 voivat aloittaa ratikkaa korvaavan palvelun. Tarvittaessa otetaan käyttöön erillinen bussilinja 3R.

Korvaavat bussit pysähtyvät reitin bussipysäkeillä, ei ratikkapysäkeillä. Korvaavan liikenteen bussipysäkit on merkitty punaisella pysäkkitunnuksella.

Korvaavat bussilinjat