Eikö kyytiä kuulu?

Palvelun sujuvuuteen voi vaikuttaa keliolosuhteet, ruuhkat tai esimerkiksi tekniset viat. Poikkeustilanteita voi syntyä myös Tampereen keskustan tapahtumien tai liikennehäiriöiden aikana.

Jos matkantekosi keskeytyy, etsi vaihtoehtoinen matka reittioppaan avulla.

Keskustan liikennehäiriöt

Sorin aukion ympäristö voidaan sulkea Nokia Arenan suurimpien tapahtumien aikaan, jotta yleisön liikkuminen alueella olisi turvallista. Vuolteenkatua liikennöivät bussilinjat siirtyvät tällöin poikkeusreiteille.

Hämeenkatu voidaan sulkea merkittävän liikennehäiriön, kuten mielenilmauksen tai onnettomuuden vuoksi. Tällöin Hämeenkatua liikennöivät bussit kiertävät keskustan Hämeenpuiston ja Ratinan kautta. Ratikat liikennöivät Hervannasta ja Kaupin kampukselta vain Sammonaukiolle asti.

Ratikan häiriöt

Ratikan palvelu voi keskeytyä esimerkiksi ratavaurion vuoksi. Häiriön aikana voit jatkaa matkaasi bussilla. Etsi lähimmät pysäkit ja vaihtoehtoinen matka reittioppaasta.

Jos häiriö pitkittyy, linjat 7 ja 18 voivat siirtyä ratikan reittiä mukaileville poikkeusreiteille 7R ja 18RBussit pysähtyvät punaisilla tunnuksilla merkityillä bussipysäkeillä, ei ratikkapysäkeillä. Pysäkit löytyvät ratikkapysäkkien lähituntumasta.

Erillinen bussilinja 3R voidaan ottaa käyttöön vain erittäin merkittävän häiriön aikana. Santalahden ja Pyynikintorin välillä voi häiriön aikana käyttää busseja 9, 19 ja 82.

Ennalta perutut vuorot näkyvät reaaliaikaisissa aikataulupalveluissa yliviivattuina. Tiedot päivittyvät automaattisesti myös Nyssen poikkeusinfoon X: viestipalvelussa (ei lakkojen aikana).

Joskus matka voi keskeytyä äkillisesti, esimerkiksi teknisen vian tai tapaturman vuoksi. Tällöin perutut vuorot eivät näy viestintäkanavissa.