Tapahtumalippu - Sopimus ja tilaus

Nyssen tapahtumalippu on tapahtuman pääsylippuun tai esimerkiksi osallistujapassiin sisältyvä matkustusoikeus Nyssen bussi- ja ratikkaliikenteessä. Sopimus lipun käytöstä voidaan tehdä Y-tunnuksen omaavan organisaation kanssa.

Matkustusoikeus sisällytetään Nyssen toimittamiin QR-lippukoodeihin. Vaihtoehtoisesti matkustusoikeus voidaan sisällyttää Lippu.fin kautta myytävien lippujen lippukoodeihin.

Voit tehdä sopimuksen lipun käytöstä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tilauksen käsittelyaika uusille sopimusorganisaatioille on noin viisi arkipäivää. Sopimukset suurten toimijoiden kanssa neuvotellaan erikseen.

Kysy lisää tapahtumalipusta sähköpostitse

Tee sopimus Nyssen tapahtumalipusta

Lue sopimusehdot huolellisesti. Ehtojen jälkeen löytyvän lomakkeen lähettämällä sitoudut sopimusehtoihin organisaatiosi puolesta. Saat ehdot sähköpostiisi automaattisesti, kun tilauslomake on lähetetty (tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio).

Sopimusehdot

1. Lippujen tuotanto

Tapahtuman liput, osallistujapassin tai vastaavan lippualustan tuottaa sopimusorganisaatio. Lippu voi olla painettu tai digitaalinen.

Kun matkustusoikeus sisällytetään Nyssen toimittamiin QR-lippukoodeihin:

  • Jokaisessa lipussa on oltava yksilöllinen, Nyssen toimittama QR-koodi, johon matkustusoikeus on ohjelmoitu. Koodit toimitetaan sähköisesti csv-lomakeella sekä kuvatiedostoina. Koodit toimitetaan enintään kahdessa erässä.
  • Tapahtumalippuja eli edellä mainittuja QR-koodeja on tilattava vähintään 500 kpl.
  • Matkustusoikeuden sisältämien QR-koodien jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

2. Lippujen ulkoasu

Kaikista lipuista on selvittävä matkustusoikeus sekä sen voimassaoloaika sekä vyöhykkeet.
Lisätietoja vyöhykkeistä ›

Kun matkustusoikeus sisällytetään Nyssen toimittamiin QR-lippukoodeihin, lipun ulkoasu on hyväksytettävä Nyssellä sähköpostitse hyvissä ajoin ennen jakelun alkamista.

3. Lippujen jakelu

Tapahtumajärjestäjä jakelee liput ja ohjeistaa niiden käytössä. Tapahtumajärjestäjän vastuulla on kertoa kaikille lipun käyttäjille velvollisuudesta vahvistaa matkaoikeus eli leimata lippu aina kyytiin nousun yhteydessä. Vahvistamaton lippu ei oikeuta matkustukseen ja on peruste määrätä tarkastusmaksu.

Ohjeita löytyy myös Nyssen nettisivuilta.
Lisätietoja tapahtumalipusta ›

4. Laskutus

Tapahtumaliput laskutetaan sopimuksen mukaan käyttöjen perusteella (1,10 €/matka) tai päiväkohtaisella hinnalla (2,20 €/kalenteripäivä/lippu). Toimitamme laskun ensisijaisesti verkkolaskuna. Kaupungin laskutusasioita hoitaa Monetra Pirkanmaa Oy. Lisätietoja laskutuksesta ›

Sopimus- ja tilauslomake

Tapahtumalipun tiedot

Laskutustiedot