Nyssen tapahtumalippu yhdistää joukkoliikennelipun ja tapahtuman pääsylipun. Pääsylippu on tällöin Nysse-lippu, jolla voi matkustaa busseissa ja ratikoissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita.​​​​​​ Matkaoikeus pitää vahvistaa lippulaitteella jokaisella matkalla. 

Nyssen ja tapahtumien yhteisliput

Vah­vis­ta mat­ka­oi­keus jo­kai­sel­la mat­kal­la

Näytä ottelulipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi.

Lippulaite löytyy bussien ja ratikoiden sisäänkäynniltä. Vahvista lippu junamatkoilla jo ennen junaan nousemista, sillä lippulaite on asemalaiturilla.

Näytä ottelulippusi tarvittaessa matkalippujen tarkastajalle.

Ilveksen ja Tapparan Liiga- ja CHL-ottelut

Ilveksen ja Tapparan Nokia Arenalla pelattavien Liiga- ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-otteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät matkaoikeuden Nysse-liikenteessä ottelupäivinä syyskuusta 2022 lähtien.

Ottelulipun matkustusoikeus on voimassa ottelupäivänä. Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Lipulla voi matkustaa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa sekä VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/TesomaTampere. Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa, ja liput ovat voimassa koko alueella. Lisäksi otteluliput ovat voimassa Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Ilveksen logo         Tapparan logo

Ilveksen otteluohjelma 2022–2023

Tapparan otteluohjelma 2022–2023

Jätä auto parkkiin ja jatka Nyssen kyydissä

Asutko Nysse-liikenteen ulottumattomissa? Voit silti hyödyntää ottelulippuun sisältyvää matkustusetua: jätä auto ilmaiseen liityntäparkkiin ja jatka matkaa ottelulipullasi Nyssen kyydissä!

Liityntäpysäköintialueet sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee Niihamassa, Ikealla, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa.

Liityntäpysäköinti

Reittioppaasta löydät parhaat yhteydet matkallesi!

Nyssen reittiopas tarjoaa kattavasti tietoa Nyssen matkavaihtoehdoista. Reittiopas on helppokäyttöinen niin mobiililaitteella kuin kodin tai toimiston pöytäkoneellakin.

Nyssen reittiopas

Nokia Arena

Nokia Arena on Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtumiin on lyhyt kävelymatka rautatieasemalta, linja-autoasemalta sekä Sorin aukion sekä Ratinan pysäkeiltä.

Nyssen kyydissä Nokia Arenalle