Nyssen tapahtumalippu yhdistää joukkoliikennelipun ja tapahtuman pääsylipun. Pääsylippu on tällöin Nysse-lippu, jolla voi matkustaa busseissa ja ratikoissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita.​​​​​​

Nyssen ja tapahtumien yhteisliput

Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla

      

Nysse, Tappara ja Ilves kokeilevat liigapeleissä uudenlaista tapahtumalippua. Tapparan ja Ilveksen loppuvuoden 2021 liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät kotiottelupäivänä matkaoikeuden Nysse-liikenteessä. 

Kyseessä on kokeilu, jonka jatkumisesta tiedotetaan loppuvuoden aikana. Lippukokeilu alkaa 19.11.2021, ja se jatkuu joulukuun loppuun, myös pelien siirtyessä uudelle Nokia Arenalle.

Matkaoikeus

Ottelulipun matkustusoikeus on voimassa vuoden 2021 loppuun asti Tapparan ja Ilveksen ottelupäivänä. Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Matkustusoikeus on voimassa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa kaikilla vyöhykkeillä. Joulukuun ottelupäivinä liput ovat voimasssa myös VR:n lähi- ja kaukojunissa koko Nysse-alueella,  johon kuuluu Nokian, Tesoman, Tampereen, Oriveden ja Lempäälän rautatieasemat. Lisäksi otteluliput ovat voimassa Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Matkaoikeus vahvistetaan näyttämällä ottelulipun QR- tai viivakoodia lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan aina kyytiin noustessa, myös vaihtomatkoilla. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippulaite on asemalaiturilla eli matkaoikeus vahvistetaan jo ennen junaan nousemista.

Tapahtumalippukokeiluun sisältyvät pelit:

Hakametsä:
19.11. Tappara - TPS klo 18.30*
20.11. Ilves - JYP klo 17.00*
26.11. Ilves - TPS klo 18.30*
27.11. Tappara - HPK  klo 17.00*
*Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Nokia Arena:
3.12. Tappara - Ilves klo 18.30*
4.12. Ilves - Tappara klo 16.00*
8.12. Tappara - SaiPa 18.30*
13.12. Ilves - Kärpät 18.30*
20.12. Tappara - KalPa 18.30*
26.12. Ilves - HPK 17.00*
*Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Nyssen matkustusohjeet Nokia Arenaan >

Lisätietoa Nysse-alueen junaliikenteestä >


         

Vahvista matkaoikeus jokaisella matkalla

Lippulaite lukee QR-koodinNäytä lipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi. 

Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippulaite on asemalaiturilla eli matkaoikeus vahvistetaan jo ennen junaan nousemista.

Tarvittaessa näytä leimattu ottelulippusi matkalippujen tarkastajalle.

Huom. Tapahtumalippukokeilun aikana loppuvuodesta 2021 otteluliput käyvät Nysse-alueen junaliikenteeseen vain joulukuun ottelupäivinä.

Jätä auto parkkiin ja jatka Nyssen kyydissä

Asutko bussi- tai ratikkareitin ulottumattomissa? Voit silti hyödyntää ottelulippuun sisältyvää matkustusetua: jätä auto ilmaiseen liityntäparkkiin ja jatka matkaa ottelulipullasi Nyssen kyydissä!

Liityntäpysäköintialueet sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee Niihamassa, Ikealla, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa. 

Lue lisää liityntäpysäköinnistä >

Nysse kuljettaa jääkiekon MM-kisoihin

Jääkiekon MM-kisojen 2022 Tampereella pelattavien otteluiden pääsyliput sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä. Joukkoliikennematkat Tampereella käytäviin otteluihin tarjoaa Tampereen kaupunki. 

Lipulla voi matkustaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junissa (Tampere/Lempäälä/Nokia/Orivesi/Tesoma). Matkaoikeus on voimassa lipussa näkyvänä tapahtumapäivänä kaikilla vyöhykkeillä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04.

Lue lisää