Tietoa matkailijoille

Tervetuloa Tampereelle ja Tampereen seudulle! Nyssen kyydissä liikut kaupunkiseudulla kätevästi. Voit matkustaa bussilla, ratikalla tai junissa, jotka pysähtyvät Nysse-alueella.

Helppo tapa maksaa bussi- ja ratikkamatka on käyttää lähimaksua. Käytä maksukortti silloin lippulaitteen sivussa olevassa lukijassa.

Mobiilimaksaminen onnistuu busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junissa. Osta mobiililippu ennen kyytiin nousua Nysse Mobiilista

Käteisellä voit ostaa myyntipisteistä ennen matkaa ennakkokertalipun, joka kelpaa busseissa, ratikoissa ja Nysse-alueen junissa.

Reittiopas

Reittiopas avustaa matkan suunnittelussa lähtöpisteestä päämäärääsi asti kävelymatkoineen. Reittioppaasta löydät myös aikataulut ja vyöhyketiedot.

Nyssen reittiopas

Lippujen hinnoittelu

Lippujen hinnoittelu perustuu vyöhykkeiden määrään sekä ikäryhmiin:

  • Aikuiset 25+ vuotta
  • Nuoret 17-24 vuotta
  • Lapset 7-16 vuotta

0-6-vuotiaat juniorit saavat matkustaa maksutta vanhemman matkustajan seurassa. 65 vuotta täyttäneet seniorit saavat alennuksen matkakortilla maksetusta kertalipusta.

Öisin, kello 00.00 - 04.40 kertalippujen lisäksi peritään yölisä. Ilman lippua matkustavalle voidaan määrätä tarkastusmaksu (80 €).

Hinnasto

Vinkkejä matkustamiseen

Ole aina ajoissa pysäkillä, sillä aikataulut voivat poiketa muutamia minuutteja keliolosuhteiden tai liikenteen sujuvuuden vuoksi.

Monella keskustan pysäkillä on digitaalinen, reaaliaikainen aikataulunäyttö. Käytetyimmillä pysäkeillä kyytiä voi odotella katoksessa, säältä suojassa.

Kyytiin pääsee useimpien apu- ja kulkuvälineiden kanssa.

Jos matka pysäkille on pitkä, voit ajaa omalla autolla liityntäparkkiin ja jatkaa matkaa joukkoliikenteellä.

Pidä matkatavarat sylissä tai lattialla, istuimet ovat matkustajia varten. Käytä musiikkia kuunnellessasi tai videoita katsellessasi kuulokkeita, mutta huomioi myös mahdolliset kuulutukset.

Liityntäpysäköinti

Mies ja poika pysäkillä, katsovat aikatauluja.