Särkänniemi

Tornado-vuoristorata Särkänniemessä.Särkänniemeen pääsee sujuvasti Nyssen kyydissä.

Linjalla 2 suoraan Särkänniemeen

Bussilinjan 2 lähtö- ja pääteasema sijaitsee aivan Särkänniemen sisäänkäynnin läheisyydessä.  Linja kulkee reittiä Rauhaniemi - Lapinniemi - Tammela - Tampere-talo - Sorin aukio - Keskustori - Hämeenpuisto - Särkänniemi. 

Linja 2 reittioppaassa ›

Särkänniemen vierestä liikennöi useita joukkoliikenteen busseja läpi vuoden. Paasikivenkadun bussipysäkeiltä huvipuistoon on vain muutaman minuutin kävelymatka.

  • Bussit 9, 19 ja 80 pysähtyvät Särkänniemen pysäkillä Paasikivenkadulla. Keskustassa pysäkkejä on mm. Sorin aukiolla, Keskustorilla ja Hämeenpuistossa.
  • Bussi 13 liikennöi Särkänniemeen Ratinanrannan ja Hämeenpuiston sekä Lielahden suunnista.
  • Ratikkalinja 3 liikennöi Pyynikintorille, josta on opastettu kävelyreitti Särkänniemeen.

Etsi parhaat matkallesi sopivat yhteydet Nyssen reittioppaasta.

Lisätietoa Särkänniemeen saapumisesta Särkänniemen verkkosivuilta.

Kuva: Särkänniemi.

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla (kaikki ikäryhmät 2,70 €) tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista:

  • Aikuiset (25 vuotta täyttäneet) 2,70 €
  • Nuoret (1724-vuotiaat) 2,00 €
  • Lapset (716-vuotiaat) 1,35 €

Kertaliput ovat voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti lipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä.

Voit käyttää myös matkakorttia. Tilaa kortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Käteismaksaminen busseissa on päättynyt.

Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu