Särkänniemen vierestä liikennöi useita joukkoliikenteen busseja läpi vuoden. Etsi parhaat matkallesi sopivat yhteydet Nyssen reittioppaasta. Kävelymatka Paasikivenkadun pysäkeiltä huvipuistoon on n. 300 m.

  • Ratikka 3 liikennöi Pyynikintorille, josta on opastettu kävelyreitti Särkänniemeen.
  • Bussit 9, 19 ja 80 pysähtyvät Särkänniemen pysäkillä Paasikivekadulla. Keskustassa pysäkkejä on mm. Sorin aukiolla, Keskustorilla ja Hämeenpuistossa.
  • Bussi 13 liikennöi Särkänniemeen Ratinanrannan ja Hämeenpuiston sekä Lielahden suunnista.

Lisätietoa Särkänniemeen saapumisesta Särkänniemen verkkosivuilta.

Tornado-vuoristorata Särkänniemessä.

Kuva: Särkänniemi.

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla (kaikki ikäryhmät 2,70 €) tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista:

  • Aikuiset (25 vuotta täyttäneet) 2,70 €
  • Nuoret (1724-vuotiaat) 2,00 €
  • Lapset (716-vuotiaat) 1,35 €

Kertaliput ovat voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti lipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä.

Voit käyttää myös matkakorttia. Tilaa kortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu