Nyssen kyydissä helposti Särkänniemeen

Särkänniemi monipuolinen matkailukohde lähellä Tampereen keskustaa. Nyssen kyydissä Särkänniemeen pääsee sujuvasti niin Tampereen keskustasta kuin kauempaakin.

Ihmiset ovat korkealla huvilaitteen kyydissä. Taustalla on sininen taivas ja pilviä. Kuva: Särkänniemi

Linjalla 2 suoraan Särkänniemeen

Bussilinjan 2 lähtö- ja pääteasema sijaitsee Särkänniemen pääporttien välittömässä läheisyydessä.  Linja kulkee päivittäin reitillä Rauhaniemi - Lapinniemi - Tammela - Tampere-talo - Sorin aukio - Koskipuisto - Keskustori - Hämeenpuisto - Särkänniemi.

Särkänniemen vierestä liikennöi myös muita busseja. Paasikivenkadun bussipysäkeiltä huvipuistoon on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Ratikalla 3 Särkänniemeen

Ratikalla Särkänniemeen pääsee linjalla 3. Sepänkadun pysäkiltä Särkänniemi on noin kymmenen minuutin kävelymatka Särkänniemen pääporteille. 

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Kertalippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti kertalipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Muut maksutavat

Tilaa matkakortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä. Matkaa ei voi maksaa käteisellä.

Huomaa, että Nysse-liikenteessä kaikkien lippujen voimassaolo pitää vahvistaa lippulaitteella jokaisella matkalla. 

Infoikoni Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu