Parhaat tapahtumat ovat Nysse-matkan päässä

Tampereen Kannen areena eli Nokia Arena on Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva tapahtumakeskus, johon mahtuu jopa 15 000 katsojaa. Tapahtumiin on lyhyt kävelymatka rautatieasemalta, linja-autoasemalta sekä Sorin aukion sekä Ratinan pysäkeiltä.

Tapahtumalipulla Nyssen kyytiin

Suurten tapahtumien liput voivat sisältää matkustusoikeuden Nysse-liikenteessä.  Esimerkiksi Ilveksen ja Tapparan Nokia Arenalla pelattavien jääkiekko-otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkaoikeuden Nysse-liikenteessä ottelupäivinä.

Jos tapahtumalippusi ei sisällä matkustusoikeutta, maksa matkasi helposti liikennevälineessä lähimaksulla tai osta lippu ennakkoon Nysse Mobiilista.

Sorin aukion viereiset bussi- ja ratikkapysäkit, taustalla Nokia Arena. Kuvaaja Marko Kallio.

Tapahtumien aikaiset poikkeusreitit

Nokia Arenan lähialue voidaan sulkea liikenteeltä suurten tapahtumien ajaksi, jotta yleisö voi liikkua alueella turvallisesti. Tiesulut asetetaan tapahtuman osallistujamäärästä riippuen Vuolteenkadulle, Rautatienkadulle ja Kalevantielle.

Bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 42, 80, 95 ja 103 liikennöivät järjestelyn aikana poikkeusreiteillä. Muut bussit ja raitiovaunut kulkevat normaalisti. Tapahtumien aikaisista järjestelyistä kerrotaan reittioppaassa, pysäkki- ja matkustamonäytöiltä sekä tällä verkkosivustolla.

Infoikoni Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu