Tampereen messu- ja urheilukeskus

Tampereen messu- ja urheilukeskus sijaitsee 6 km päässä Tampereen keskustasta, Pirkkalan rajalla. Pääset erilaisiin tapahtumiin helposti Nyssen kyydissä.

Bussi 12 liikennöi messukeskukselle päivittäin sekä Tampereen että Pirkkalan suunnasta. Tampereen keskustan pysäkkejä ovat mm. Finlayson 0072, Frenckell 0038, Rautatieasema E 0506 sekä Ratina 0120.

Matkahaku messukeskukselle reittioppaassa

Matkustaja ostaa mobiililipun Nysse Mobiilisovelluksesta. Bussi on saapumassa pysäkille.

Messubusseilla suurimpiin tapahtumiin

Bussi 101 liikennöi keskustan ja messukeskuksen välillä monien messutapahtumien aikana. Bussi 102 liikennöi Länsi-Tampereelta ja bussi 104 Hervannasta vain erittäin suuriin tapahtumiin, kuten Suomen Kädentaidot -messuille.

Linjojen aikataulut löytyvät tapahtumien aikana reittioppaasta.

Nyssen kyydissä pääset esimerkiksi seuraaviin messutapahtumiin:

  • 6.–7.4.2024 Hevoset (linjat 101, 102, 104)
    Suomen suurin hevosalan messutapahtuma
    www.hevoset.fi

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Kertalippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti kertalipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Muut maksutavat

Tilaa matkakortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä. Matkaa ei voi maksaa käteisellä.

Huomaa, että Nysse-liikenteessä kaikkien lippujen voimassaolo pitää vahvistaa lippulaitteella jokaisella matkalla. 

Vai kulkisitko sittenkin kaupunkipyörällä?

Tampereen kaupunkipyörät eli Sale-pyörät tarjoavat nopean tavan mennä myös messukeskukseen.

Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja jolla maksetaan pyörän käytöstä.

Messu- ja Urheilukeskuksella kaupunkipyöräasema sijaitsee lähellä messukeskuksen pääovia. Ajantasainen tieto kaupunkipyöräasemista on saatavilla Nyssen reittioppaassa ja Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksessa.

Kaupunkipyörät

Infoikoni Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu