Tampereen messu- ja urheilukeskus

Tampereen messu- ja urheilukeskus sijaitsee 6 km päässä Tampereen keskustasta, Pirkkalan rajalla. Pääset erilaisiin tapahtumiin helposti Nyssen kyydissä.

Bussi 12 liikennöi messukeskukselle päivittäin sekä Tampereen että Pirkkalan suunnasta. Tampereen keskustan pysäkkejä ovat mm. Finlayson 0072, Frenckell 0038, Rautatieasema E 0506 sekä Ratina 0120 .

Messubussit 101 ja 102 lähtevät liikkeelle suurimpien tapahtumien aikaan. Bussi 101 liikennöi Tampereen keskustasta ja bussi 102 nopeaa reittiä Länsi-Tampereelta. Linjojen aikataulut löytyvät tapahtumien aikaan reittioppaasta.

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla (kaikki ikäryhmät 2,70 €) tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista:

  • Aikuiset (25 vuotta täyttäneet) 2,70 €
  • Nuoret (1724-vuotiaat) 2,00 €
  • Lapset (716-vuotiaat) 1,35 €

Kertaliput ovat voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti lipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä.

Voit käyttää myös matkakorttia. Tilaa kortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Käteismaksaminen busseissa on päättynyt.

Vai kulkisitko sittenkin kaupunkipyörällä?

Tampereen kaupunkipyörät eli Sale-pyörät tarjoavat nopean tavan mennä myös messukeskukseen ja sieltä pois.

Käyttöä varten tarvitaan Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja jolla maksetaan pyörän käytöstä.

Ota kaupunkipyörä käyttöösi ja palauta kaupunkipyöräasemalle. Messu- ja Urheilukeskuksella lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee lähellä messukeskuksen pääovia. Ajantasainen tieto kaupunkipyöräasemista on saatavilla Nyssen reittioppaassa ja Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksessa.

Kaupunkipyörät

Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu