Kaupunkipyörät yrityksille

Liikettä ja hyvinvointia työpäivään

UUTTA. Nyt myös yritykset ja organisaatiot voivat tilata vaikka koko henkilöstölle kaupunkipyörien käyttöoikeuksia. Samalla, kun tuet työntekijöidesi aktiivista elämäntapaa, edistät yrityksesi vastuullista imagoa.

  • Voit tilata haluamasi määrän mitä tahansa käyttöoikeuksia: koko kausi 31.10. asti (30 €), kuukausi (10 €) tai päivä (5 €).
  • Tilaukseen voi yhdistää eri pituisia käyttöoikeuksia yrityksesi tarpeiden mukaan.
  • Minimitilaus on 150 euroa (sis. alv 24 %). 

Työnantajan tarjoama kaupunkipyöräetu on verovapaa luontoisetu työmatkaedun tapaan.

Tilaa kaupunkipyörien käyttöoikeuksia yrityksesi tai organisaatiosi käyttöön

Lue sopimusehdot huolellisesti. Ehtojen jälkeen löytyvän tilauslomakkeen lähettämällä sitoudut sopimusehtoihin organisaatiosi puolesta. Saat ehdot ja kopion tilauksestasi sähköpostiisi automaattisesti, kun tilaus on lähetetty (tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio).

Sopimusehdot

1. Käyttöoikeuksien toimitus

Käyttöoikeudet toimitetaan uniikkeina etukoodeina. Etukoodit lähetetään tilauksen yhteyshenkilölle sähköpostitse Excel-tiedostona, josta löytyvät tilatut etukoodit, niiden voimassaoloaika sekä etukoodiin kuuluva käyttöoikeus (päivä, kuukausi, kausi). Kunkin etukoodin voi käyttää vain kerran.

Etukoodit toimitetaan 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilaaja jakaa etukoodit haluamallaan tavalla ja ohjeistaa käyttäjiä niiden käytössä. 

Etukoodien jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty.

Tilaajalle lähetetään raportti etukoodien käyttömäärästä kaupunkipyöräkauden puolessa välissä ja kauden päätteeksi. Käyttämättä jääneitä etukoodeja ei hyvitetä.

2. Etukoodin lunastaminen

Käyttäjän tulee ladata Tampereen kaupunkipyörät -sovellus Google Play- tai App Store -sovelluskaupasta.

Sovelluksessa rekisteröidytään käyttäjäksi. Samalla käyttäjä syöttää yhteystietonsa ja maksukorttinsa tiedot sekä hyväksyy käyttöehdot ja tietoturvakäytännöt. Etukoodi syötetään sovelluksen ”Lunasta etukoodi" -kohdassa.

Lisämaksut yli 60 minuutin matkoista veloitetaan käyttäjän maksukortilta.

Käyttöoikeus on saatavilla heti, kun etukoodi on lunastettu. Kuitenkin, käyttöoikeuteen sisältyvä aika alkaa kulua vasta, kun kaupunkipyörän ottaa käyttöön ensimmäisen kerran.

Käyttöjakson lunastanut ja rekisteröitynyt käyttäjä voi käyttää vapaana olevia kaupunkipyöriä milloin vaan. Kaupunkipyöriä ei erikseen voi varata tilaajan käyttöön. Kaupunkipyöräasemat ja vapaana olevat kaupunkipyörät löytyvät helposti Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen kartan avulla.

Tarkemmat ohjeet lähetetään yhdessä etukoodien kanssa. 

3. Laskutus

Käyttöoikeudet laskutetaan tilauksen mukaan. Minimitilaus 150 € (sis. alv 24 %). Toimitamme laskun ensisijaisesti verkkolaskuna. Lisätietoja laskutuksesta ›

Kaupunkipyörien käyttöohjeet ja asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät kaupunkipyörät-sivulta, sovelluksesta ja kaupunkipyöräasemilta.

Sopimus- ja tilauslomake

Käyttöoikeudet

Valitse haluamasi käyttöoikeus tai käyttöoikeudet ja merkitse tilattavien käyttöoikeuksien lukumäärät. Tilaus voi sisältää useita eri tuotteita. Tilauksen kokonaissumman tulee olla vähintään 150 euroa. Hinnat sis. alv 24 %.


Laskutustiedot

Linkkejä ja lisätietoa

Lataa sovellus

Google Play ›
App Store ›

Kaupunkipyörien asiakaspalvelu

Puh. 03 4109 1001
Ma–pe 8–18, la–su 10–15

Puhelut ja jonotus ovat maksullisia (mpm/pvm).

Anna palautetta kaupunkipyöristä