Kaupin kampus ja Tays Keskussairaala

Tays Keskussairaalalle matkustat kätevimmin ratikalla 1. Kyytiin pääset Santalahdesta, Pyynikintorilta, kaikilta Hämeenkadun ratikkapysäkeiltä, rautatieasemalta, Tullin alueelta sekä Kalevasta (Teiskontie).

Alueella liikennöi myös useita busseja

  • Kaupin kampuksen bussi- ja ratikkapysäkille liikennöivät bussit 15, 16, 17, 18 ja 41. Linjoilla on vaihtoyhteydet ratikkaan.
  • Bussit 13, 14 ja 38 kiertävät sairaalan alueen Kuntokadun ja Arvo Ylpön kadun kautta. Linjoilla on pysäkki mm. potilashotellin kohdalla.
  • Kampuksen vierestä Teiskontietä liikennöivät bussit 6, 29, 42, 90 ja 95.

Tee matkahaku Tays Keskussairaalalle reittioppaassa

Matkustaja tarkistaa aikatauluja reittioppaasta Kaupin kampuksen yhdistetyllä bussi- ja ratikkapysäkillä.

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Kertalippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti kertalipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Muut maksutavat

Tilaa matkakortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä. Matkaa ei voi maksaa käteisellä.

Huomaa, että Nysse-liikenteessä kaikkien lippujen voimassaolo pitää vahvistaa lippulaitteella jokaisella matkalla.