Ennakkokertalippuja saa nyt useasta Nyssen myyntipisteestä

torstai 4. marraskuu 2021 klo 08.29

Nyssen ennakkokertalippujen myyntiverkosto laajenee. Voit ostaa ennakkokertalipun bussiin tai ratikkaan nyt joukkoliikenteen asiakaspalvelun lisäksi useimmista Nyssen myyntipisteistä

Myyntipisteiden laitteistoja päivitetään parhaillaan, ja lippu tulee myyntiin marraskuun aikana kaikkiin myyntipisteisiin. Ennakkokertalippu tulee käyttää 3 kuukauden kuluessa ostopäivästä.Ennakkokertalippu vahvistetaan lippulaitteessa 

 Ennakkokertalipulla voi matkustaa bussissa ja ratikassa sille ostetuilla vyöhykkeillä. Lippu on voimassa 90 minuuttia ensimmäisestä matkasta eli käytöstä lippulaitteella. Lipussa on QR-koodi, joka näytetään lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkalla, myös vaihtaessa. 

Ennakkokertalipun hinta on sama kuin käteisellä bussista ostettavan kertalipun hinta, esimerkiksi aikuisten 2 vyöhykkeen ennakkokertalippu maksaa 3,50 eur. Lippu tulee säilyttää koko matkan ajan, ja se näytetään pyydettäessä tarkastajalle.

Laitepäivitysten yhteydessä pahvisen vuorokausilipun myynti ja lataus myyntipisteissä päättyy. Jo hankitut vuorokausiliput voi käyttää normaalisti.

Ennakkokertalipun myyntipisteet