Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla myös kevätkaudella

keskiviikko 29. joulukuu 2021 klo 09.00

Ilveksen ja Tapparan Nokia Arenalla pelattavien liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät myös kevätkaudella 2022 matkaoikeuden Nysse-liikenteessä ottelupäivinä. Jos koronarajoitusten vuoksi peli pelataan ilman yleisöä, matkustusoikeus ei ole voimassa.

Joukkoliikennematkat ja ottelun yhdistävä tapahtumalippukokeilu sai innostuneen vastaanoton marras-joulukuussa. Ilves ja Tappara ovat nyt päättäneet jatkaa yhteistyötä Nyssen kanssa, ja joukkueet tarjoavat vastuullisen matkaedun ottelussa kävijöille koko loppukauden ajan.

Yhteistyön myötä Nokia Arena saavutetaan joukkoliikenteellä helposti, ilman erillisen lipun hankintaa – pelkkä ottelulipun koodin leimaaminen aina kyytiin noustessa riittää. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippu on leimattava jo asemalaiturilla ennen lähtöä. Lähimmät pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä: lähimpänä sijaitsevat Sorin aukion, linja-autoaseman, Ratinan ja rautatieaseman pysäkit.

Ottelulipun laaja voimassaolo-oikeus mahdollistaa ruuhkien välttämisen, kun Areenalle voi saapua hyvissä ajoin. Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Lipulla voi matkustaa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa sekä VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma-Tampere. Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa, ja liput ovat voimassa koko alueella. Lisäksi otteluliput ovat voimassa Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Kauempaa tulevat voivat hyödyntää ilmaisia liityntäpysäköintialueita, ja yhdistää ottelulipun matkustusoikeuden oman auton käyttöön. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee esimerkiksi Niihamassa, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa.

Joukkoliikenneyhteydet Nokia Arenalle >

Nyssen linjat ja  aikataulut reittioppaassa>

Liityntäpysäköinti >

VR:n lähi- ja kaukojunien aikataulut >