Bussit korvaavat M- ja R-junia Tampere–Tesoma–Nokia-reitillä 15. huhtikuuta alkaen

torstaina 14. maaliskuu 2024 klo 08.56

M- ja R-junien liikenne välillä Tampere - Tesoma - Nokia joudutaan keskeyttämään Tammerkosken ratasiltojen remontin vuoksi 15. huhtikuuta ja 6 elokuuta väliseksi ajaksi. Kaukoliikenteen junat jatkavat liikennöintiä ja käyttävät kulloinkin käytössä olevaa siltaa vuorotellen kahteen liikennöintisuuntaan.

VR järjestää M-junia korvaavaa liikennettä kahdella VR-bussilla arkisin noin klo 5:30–18 välillä Tampere - Tesoma - Nokia. Lisäksi Nysse järjestää lisäliikennettä yhdellä bussilla linjalla 70 Keskustori - Nokian asema. Iltaliikenteen M-junia varten ei järjestetä korvaavaa liikennettä, vaan ainoastaan tavanomaiset linjan 70 vuorot. Lisäksi käytössä ovat Poriin liikennöivät kaukoliikenteen junat, jotka pysähtyvät myös Tesomalla ja Nokialla.

Matkaliput korvaavissa bussivuoroissa

VR-busseissa käyvät samat lipputuotteet kuin Nysse-alueen junaliikenteessä. Nyssen järjestämissä linjan 70 lisävuoroissa käyvät vain Nyssen liput. Myös VR-busseissa on Nyssen lippulaitteet, joten lippu leimataan eli matkaoikeus vahvistetaan kyytiin noustessa.

Kaikki korvaavat bussivuorot tulevat näkyviin Nyssen reittioppaaseen. VR:n järjestämät vuorot näkyvät linjatunnuksella VR ja Nyssen vuorot normaalisti linjana 70. VR:n lipunmyyntisovelluksessa näkyvät vain VR-bussit.

reittiopas.tampere.fi >

nysse.fi/junat >