Hyvityksen hakeminen Nyssen kausilipusta lakkojen ajalta

maanantaina 27. maaliskuuta 2023 klo 12.00

Myönnämme hyvityksiä 1.–3.3.2023 tapahtuneen linja-autohenkilökunnan lakon (AKT) ja 20.–23.3.2023 tapahtuneen rautatiealan lakon (RAU) vuoksi kokonaan käyttämättä jääneistä kausilippupäivistä.

Hyvitystä voi anoa lakon aikana voimassa olleesta Nyssen kausilipusta, jota ei ole voinut käyttää työnseisauksen vuoksi. Hyvitystä haetaan hyvitysanomuksella (pdf-lomake), jolla vakuutetaan, että kausilippua ei ole käytetty lainkaan hyvitystä anottavana päivänä.

Hyvitysanomus

Hyvitysanomus on toimitettava täytettynä Tampereen seudun joukkoliikenteen asiakaspalveluun henkilökohtaisesti viimeistään 21.4.2023.

Matkustustietojen tarkistaminen edellyttää henkilöllisyyden varmistamista, minkä takia hyvityksen anominen vaatii käyntiä paikan päällä. Mikäli et itse pääse paikalle, on valtakirjalla asiointi mahdollista.

Jotta asiointi olisi sujuvaa, täytä, tulosta ja allekirjoita lomake etukäteen ennen asiakaspalveluun saapumista. Varmista, että mukanasi on henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti).

Nyssen asiakaspalvelun yhteystiedot >

Hyvitysanomus (pdf) > (Ohje: tallenna koneellesi, täytä, tulosta ja allekirjoita.)

Lakkohyvitykset

Lakkohyvitykset käsitellään kolmen kuukauden kuluessa anomuksen vastaanottamisesta. Jos ratkaisu on myönteinen, asiakkaalle toimitetaan asiakkaan valinnan mukaisesti

  • lahjakortti, joka lähetetään sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa vuoden päätöshetkestä ja se on käytettävissä Nella.fi-verkkopalvelussa tai Nyssen asiakaspalvelussa. Lahjakortin summa lasketaan hyvityslomakkeella olevan taulukon mukaisesti. Esimerkiksi aikuisen 30 vuorokauden ja kahden vyöhykkeen kausikortilla hyvitettävä summa on 1,87 euroa/lakkopäivä ja 360 vuorokauden ja kahden vyöhykkeen kausikortilla 1,10 euroa/lakkopäivä.

tai

  • vuorokausilippu, joka postitetaan lomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen. Vuorokausilippu on voimassa yhtä monta päivää, kuin päätöksen mukaan hyvitetään. Vuorokausilippu käynnistyy ensimmäisestä käyttökerrasta, on voimassa peräkkäiset päivät ja on käytettävä 31.12.2023 mennessä. Nysse-alueen junaliikenteessä lipulla voi matkustaa 1.8.–31.10.2023.

Hyvitysanomus (pdf) > (Ohje: tallenna koneellesi, täytä, tulosta ja allekirjoita.)