M- ja R-junat Tampereen ja Nokian välille palaavat liikenteeseen maanantaina 26.8.2024

perjantaina 28. kesäkuu 2024 klo 13.30

M- ja R-junien liikenne välillä Tampere - Tesoma - Nokia keskeytettiin Tammerkosken ratasiltojen remontin vuoksi 15. huhtikuuta. Poikkeusliikenne jatkuu odotettua pidempään 25. elokuuta asti, ja junat palaavat liikenteeseen maanantaina 26. elokuuta. Aiemmin remontin tiedotettiin päättyvän 6. elokuuta. 

Remontin aikana VR järjestää M-junia korvaavaa liikennettä kahdella VR-bussilla arkisin noin klo 5:30–18 välillä Tampere - Tesoma - Nokia. Lisäksi Nysse järjestää lisäliikennettä yhdellä bussilla linjalla 70 Keskustori - Nokian asema. Iltaliikenteen M-junia varten ei järjestetä korvaavaa liikennettä, vaan ainoastaan tavanomaiset linjan 70 vuorot. Lisäksi käytössä ovat Poriin liikennöivät kaukoliikenteen junat, jotka pysähtyvät myös Tesomalla ja Nokialla. 

Matkaliput korvaavissa bussivuoroissa 

VR-busseissa käyvät samat lipputuotteet kuin Nysse-alueen junaliikenteessä. Nyssen järjestämissä linjan 70 lisävuoroissa käyvät vain Nyssen liput. Myös VR-busseissa on Nyssen lippulaitteet, joten lippu leimataan eli matkaoikeus vahvistetaan kyytiin noustessa. 

Kaikki korvaavat bussivuorot näkyvät Nyssen reittioppaassa. VR:n järjestämät vuorot näkyvät linjatunnuksella VR ja Nyssen vuorot normaalisti linjana 70. VR:n lipunmyyntisovelluksessa näkyvät vain VR-bussit. 

reittiopas.tampere.fi > 

nysse.fi/junat >