Vappupäivän tapahtumat aiheuttavat poikkeusreittejä Amurissa sekä viivästyksiä palveluun

perjantaina 28. huhtikuu 2023 klo 08.45

Kulkueet ja mielenosoitukset vaikuttavat joukkoliikenteen sujuvuuteen vappupäivänä, maanantaina 1.5.2023. Sekä ratikka- että bussipalvelussa voi olla viivästyksiä aamu- ja iltapäivän aikana.

Linjat 2, 13, 26, 28 ja 80 siirtyvät Amurissa ja Hämeenpuistossa poikkeusreiteille kello 12.30 - 13.15 Puutarhakatua etenevän kulkueen vuoksi. Kulkue katkaisee bussireitit ylittäessään Hämeenpuistoa.

Linjojen 2, 13 ja 80 poikkeusreitti

Linjat 2, 13 ja 80 ajavat poikkeusreitillä kummassakin suunnassa Sepänkadun ja Pirkankadun kautta. Kaikki reitin varrella olevat pysäkit ovat linjojen käytössä.

Keskustan suuntaiset pysäkit

Lännen suuntaiset pysäkit

Kaikilta linjoilta jää pois Särkänniemen pysäkit Paasikivenkadulla sekä Hämeenpuistossa. Linjojen 13 ja 80 reitiltä jää pois myös Onkiniemen pysäkki.

Linjojen 26 ja 28 poikkeusreitti

Linjat ajavat poikkeusreitillä kummassakin suunnassa Punakylän ja Tuulensuun välillä Pirkankatua. Kaikki reitin varrella olevat pysäkit ovat linjojen käytössä.

Reitiltä jää pois Satakunnankatu ja sen pysäkit Punakylä, Amuri ja Mustanlahdenkatu sekä pääkirjaston Metson kohdalla pysäkit Hämeenpuisto. Tuulensuun pysäkit ovat linjojen käytössä.