Aikataulut ja reitit

Lentoasemalle

Bussi 103 liikennöi päivittäin Tampere-Pirkkalan lentoaseman ja Tampereen keskustan välillä. Linjalla on yhteydet lähteville ja saapuville lennoille, joten aikataulut muuttuvat lentomuutosten mukana.

Matkan voi maksaa Nyssen lipuilla. Tampereen ja lentoaseman välille tarvitset vyöhykkeiden ABC lipun.

Linja 103 reittioppaassa

Messukeskukselle

Tampereen messu- ja urheilukeskus sijaitsee 6 km päässä Tampereen keskustasta, Pirkkalan rajalla. Matka keskustasta taittuu linjalla 12 noin 20 minuutissa.

Bussi 101 liikennöi messukeskukselle monien messutapahtumien aikana. Bussi 102 ja 104 ovat liikkeellä vain Suomen Kädentaidot -messujen aikaan.

Linjojen aikataulut löytyvät tapahtumien aikana reittioppaasta.

Junaliikenne

Nyssen matkakortilla sekä mobiililipuilla voi maksaa junamatkat yhteysväleillä

  • Tesoma - Tampere (vyöhykkeet AB)
  • Nokia - Tesoma - Tampere (vyöhykkeet ABC)
  • Lempäälä - Tampere (vyöhykkeet ABC)
  • Orivesi - Tampere (vyöhykkeetä ABC)

Liput kelpaavat lähiliikenteen R- ja M-junissa sekä kaukoliikenteen Eko-luokassa. Vahvista lippusi ennen junaan nousemista, sillä lippulaite sijaitsee asemalaiturilla, ei junassa.

Alueen muut bussit

Nyssen vyöhykkeillä liikennöidään lisäksi ns. U-liikennettä, jonka suunnittelee ja järjestää ulkopuolinen toimija. Voit käyttää busseissa Nyssen lippuja, mutta vain Nyssen vyöhykkeillä. U-liikenteen aikataulut löytyvät reittioppaasta.

Palvelu- ja kutsuliikenne

Palveluliikenne on bussin ja taksin välimuoto, jolla pääset helposti lähipalveluiden pariin. Erityistarpeesi on huomioitu ja sinut autetaan kyytiin tarvittaessa ovelta ovelle. Palvelut ovat kuntakohtaisia.

Nyssen matkakortti, mobiililiput ja ennakkokertaliput kelpaavat Tampereen, Nokian, Oriveden, Pirkkalan ja Ylöjärven palveluliikenteessä. Palveluliikenteessä ei voi käyttää lähimaksua.

Tutustu alueesi palveluliikenteeseen