Kaupunkipyörät näkyvät nyt Nyssen reittioppaassa

torstai 7. lokakuu 2021 klo 13.05

Nyssen uudistunut reittiopas tarjoaa entistä paremmin tietoa Nyssen matkavaihtoehdoista, sillä se näyttää nyt myös kaupunkipyörät matkahaussa sekä kaupunkipyöräasemien sijainnin.

Kaupunkipyörät saa halutessaan näkyviin matkahaun reittiehdotuksiin aivan kuten bussit ja ratikatkin. Reittien tiedoissa näkyvät matka-aika, eri kulkuvälineiden osuudet, reitin pysäkit ja kaupunkipyöräasemat sekä kävelymatkat pysäkille ja päämäärään. Jotta kaupunkipyörät näkyvät reittivaihtoehdoissa, tulee reittioppaan asetuksista valita näytettäviin liikennevälineisiin myös kaupunkipyörät.

Kaupunkipyöräasemien sijainteja pääsee tarkistamaan kätevästi reittioppaan aloitussivun Lähimmät kaupunkipyöräasemat -toiminnolla. Yhdellä napin painalluksella näkee nopeasti vaikkapa oman reitin varrella sijaitsevat kaupunkipyöräasemat. Reittioppaasta näkee myös ajantasaisen tiedon asemalla olevista vapaista pyöristä. Aiemmin asemien tarkan sijainnin pystyi tarkistamaan vain Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksesta.

Reittiopas toimii tutussa osoitteessa reittiopas.tampere.fi sekä Nysse Mobiili -sovelluksessa. Kaupunkipyörien tiedot poistuvat reittioppaasta, kun kaupunkipyöräkausi päättyy 31.10. ja tulevat näkyviin jälleen keväällä uuden kauden alkaessa.

Uudistuksen myötä kaupunkipyöräjärjestelmän reaaliaikatiedot tulevat reittioppaan avoimien rajapintojen kautta sovelluskehittäjien saataville.

Linkki Nyssen reittioppaaseen

Ohjeet ja vinkit reittioppaan käyttöön

Lisää tietoa kaupunkipyöristä