Helmareiden Suomi–Ruotsi-ottelulipulla 6.9. Nyssen kyytiin

keskiviikkona 24. elokuuta 2022 klo 00.00

Helmarit, Tampereen kaupunki ja Nysse (Tampereen seudun joukkoliikenne) tarjoavat yhdessä matkaoikeuden ottelulipulla Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä. MM-karsintaottelu Suomi–Ruotsi pelataan Ratinan stadionilla tiistaina 6. syyskuuta 2022 klo 19.00.

Matkustusoikeus helpottaa laajasti erityisesti Tampereen seudulla asuvia. Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Lipulla voi matkustaa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa sekä VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere. Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdella, ja liput ovat voimassa koko alueella. Lisäksi otteluliput ovat voimassa Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

”Iso kiitos Tampereen kaupungille, joka mahdollistaa matkustusoikeuden pääsylipun ostaneille. Asiakaskokemuksen kehittäminen kokonaisuutena on meille tärkeää ja tämä on yksi keino siihen”, Mikko Laitinen, Palloliiton markkinointipäällikkö sanoo.

”Tampereen kaupunki on jo pitkään tehnyt monipuolista työtä kestävän liikkumisen edistämiseksi myös tapahtumien yhteydessä. Siksi riemulla mahdollistamme Nysse-yhteistyön Helmareiden kanssa”, iloitsee Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä.

Matkaoikeus vahvistetaan näyttämällä ottelulipun QR- tai viivakoodia lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan aina kyytiin noustessa, myös vaihtomatkoilla. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippu on leimattava jo asemalaiturilla ennen lähtöä.

Otteluun on myyty jo noin 5 000 pääsylippua.

Lisätietoa nysse.fi/tapahtumalippu ›