Nyssen reittiopas uudistuu 1.6.

maanantai 31. toukokuu 2021 klo 12.31

Nyssen uudistunut reittiopas tarjoaa mutkatonta apua matkan suunnitteluun

Uusi reittiopas tarjoaa entistä paremmin tietoa Nyssen matkavaihtoehdoista. Asiakkaille uudistunut reittiopas näyttäytyy ennen kaikkea selkeämpänä ja helppokäyttöisempänä kokonaisuutena, jossa on helppo valita käyttäjälle sopivin reitti tai kulkuneuvo. Hakunäkymä on entistä saavutettavampi ja mahdollistaa esimerkiksi ilman hiirtä tehtävän reittihaun. Uudistunut reittiopas julkaistaan 1.6., ja se toimii tutussa osoitteessa reittiopas.tampere.fi.

Matkahaku palvelee entistä paremmin

Reittioppaan uusi matkahaku yhdistää kävelyn sekä bussien, ratikoiden ja lähijunien aikataulut. Hakutoimintoa on selkeytetty, ja omien suosikkien lisääminen matkahakuun on vaivatonta.

Haku ehdottaa useita matkavaihtoehtoja entistä havainnollisemmin. Matkojen vaiheet ja pituudet näkyvät reittihaun tuloksissa visuaalisesti reittijanalla, jolloin reitit on helppo hahmottaa. Näin kokonaiskäsityksen muodostaminen matkavaihtoehdoista ja niiden eri vaiheista on entistä nopeampaa.

Reittien tiedoissa näkyvät matka-aika, eri kulkuvälineiden osuudet, reitin pysäkit sekä kävelymatkat pysäkille ja päämäärään. Reittihaun näkymään on lisätty myös sääennuste sekä vyöhyketietoa. Reittihaku näyttää joukkoliikenteen rinnalla vaihtoehtoina myös kävelyn ja pyöräilyn.

Aikataulut ja linjat löytyvät nopeasti uudella hakutoiminnolla

Uusi Lähimmät pysäkit -toiminto on näppärä tapa löytää tietoa lähellä olevista pysäkeistä sekä kulkuneuvoista. Yhdellä napin painalluksella näkee pysäkkikohtaiset tiedot linjoista ja linjoilla liikkuvista busseista ja ratikoista. Toiminnolla saa nopeasti tarkistettua aikataulut silloin, kun tietää millä linjalla haluaa matkustaa, esimerkiksi kotoa töihin. Bussien ja ratikan lisäksi toiminnolla voi valita näkyviin lähialueen juna-asemat ja niiden aikataulut.

Uudessa reittioppaassa on myös hakutoiminto, jolla voi etsiä ja tarkastella tietyn linjan reittiä, aikatauluja tai kulkuneuvoja kartalla. Samalla haulla voi etsiä myös pysäkkien aikatauluja.

Palveluun on myöhemmin tulossa myös kirjautumismahdollisuus, joka helpottaa omien suosikkien käyttämistä ja niiden säilymistä reittioppaan tiedossa.

Katso uuden reittioppaan ohjeet täältä.