Tampereella kaupunkipyöräillään ensi viikosta alkaen, Sale-pyörä-päivä siirtyy elokuulle

tiistai 1. kesäkuu 2021 klo 09.30

Kaupunkipyörien toimituksessa on ollut viivettä ja haasteita johtuen rahtiliikenteen maailmanlaajuisista ongelmista. Tavoitteena on, että kaupunkipyörät saadaan tamperelaisten käyttöön ensi viikosta alkaen.

- Tilanne on todella valitettava, ja seuraamme toimitusketjun viestejä päivittäin. Kun kaupunkipyörät Tampereelle saadaan, niin ne otetaan käyttöön mahdollisimman pikaisesti, lupaa Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Kaupunkipyörät voi ottaa ajoon, kun Tampereen kaupunkipyörät -sovellus on ladattavissa ja pyörät ovat telineissä kaupunkipyöräasemilla. Alkuvaiheessa verkostossa on noin 200 kaupunkipyörää ja 25 kaupunkipyöräasemaa, loput pyörät ja asemat otetaan käyttöön vaiheittain kesä-heinäkuun aikana.

Kesäkuun alkuun suunniteltu lanseeraustapahtuma vaihtuu elokuussa järjestettävään Sale-pyörä-päivään, jota vietetään kaupunkipyöräkauden aloitusajankohdasta riippumatta. Pirkanmaan Osuuskauppa on Sale-brändillään kaupunkipyörien brändäys-, markkinointi- ja mainoskumppani.

- Alun perin lanseeraustapahtumaksi suunniteltua Sale-pyörä-päivää vietetäänkin nyt lauantaina 28.8. ja sen tarkoitus on juhlistaa koko kaupunkipyöräilykautta. Tapahtuman ohjelma sai ilahduttavan vastaanoton ja se säilyy Näsinneula-stunteineen sellaisenaan, Pirkanmaan Osuuskaupan Sale-ketjujohtaja Asta Haapanen hehkuttaa.

Sale-pyörä-päivä järjestetään Keskustorin kupeessa Jugendtorilla 28.8. Tutustu tapahtuman ohjelmaan osoitteessa www.salepyörä.fi.

Lue lisää kaupunkipyöristä nysse.fi/kaupunkipyorat


Nysse vastaa Tampereen seudun joukkoliikennepalvelun järjestämisestä. Tampereen kaupunkipyöräpalvelu tulee osaksi Nyssen liikenneperhettä. Lisätietoja kaupunkipyörien käytöstä kevään aikana nysse.fi. 

Tampereen kaupunki - Kaupunkiympäristön palvelualue vastaa kaupunkipyöräjärjestelmän suunnittelusta ja kehittämisestä. Kaupunkipyöräjärjestelmää kehitetään kestävän liikkumisen toimenpiteenä osana Hiilineutraali Tampere 2030 -tiekarttaa. 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.