Warner Music Live ja Nysse tarjoavat entistä vastuullisempia musiikkielämyksiä

torstai 3. marraskuu 2022 klo 14.00

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live ja Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse ovat sopineet aloittavansa yhteistyön, jonka tarkoitus on tarjota entistä vastuullisempia musiikkielämyksiä. Uuden yhteistyön seurauksena Nokia Arenalla järjestettävän Mestarit-konsertin pääsylipulla on mahdollista matkustaa veloituksetta konserttipäivänä 12. marraskuuta Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Konserttilippuun sisältyvä Nysse-lippu on käytössä konserttipäivänä 12.11. kello 16–02.00. Konserttiliput toimivat automaattisesti matkalippuina näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteelle. Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. Liput käyvät Nysse-alueen busseissa, ratikoissa ja junissa. Tampereen Mestarit-konserttiin lipun ostaneille lähetetään vielä erikseen ohjeet sähköpostitse matkalipun käytöstä.

Nokia Arenan Mestarit-konsertin pääsylipun hintaan sisältyvät Nysse-matkat ovat osa konserttien järjestävän Warner Music Liven laajempaa vastuullisuuskampanjaa. Nysse on jo aiemmin ollut mukana kehittämässä kestäviä matkoja Nokian Arenan tapahtumiin ja on sopinut vastaavasta yhteistyöstä Tapparan ja Ilveksen Liiga-ottelulippujen sekä jääkiekon Mestarien Liigan CHL-pelien suhteen. Nyt julkistettu yhteistyö on Nyssen ensimmäinen yhteistyö musiikkialan toimijan kanssa Nokia Arenalla.

- Me Warner Music Livellä olemme matkalla kohti vastuullisempaa tapahtumatuotantoa. Maailmaa ei muuteta yhdessä yössä, mutta mietimme kaiken aikaa miten tuotamme konsertteja ja kiertueita entistä vastuullisemmin. Lipun hintaan sisältyvät joukkoliikenneliput ovat tästä hyvä esimerkki. Tarjosimme Helsingin seudun liikenteen eli HSL:n kanssa ilmaiset joukkoliikenteen liput jo Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonsertin osallistujille, ja tämä kokemus rohkaisi meitä jatkamaan samalla linjalla. Olemme kiitollisia ja iloisia, että Nysse jakaa saman vision kanssamme ja lähti tähän kampanjaan mukaan, kiittelee Warner Music Finlandin kaupallinen johtaja Ville Ahtiainen.

- Joukkoliikenteellä tapahtumaan saapuminen on tehty nyt erittäin helpoksi. Nyssen kyydissä pääsee Nokia Arenalle sujuvasti niin Kangasalta kuin Ylöjärveltäkin. Olemme iloisia saadessamme yhteistyökumppaniksi Warner Music Liven, joka haluaa tarjota asiakkailleen vastuullisesti ja kestävästi tuotettuja elämyksiä, Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo. 

 

Warner Music Live on Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto, jonka rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. www.warnermusiclive.fi

Warner Music Liven tuottama Mestarit-yhteiskiertue käynnistyi perjantaina 21. lokakuuta loppuunvaratulta Espoon Metro Areenalta. Mestarit-konserttikiertueella nähdään Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen yhdessä esiintymässä. Konserteissa päästään kuulemaan ainutlaatuisia yhteisversioita kaikkien artistien biiseistä jokaisen uran varrelta ja sekä syksyllä Mestarit Potpuri. Tiedossa on myös yllätysnumeroita. Kiertue saapuu Tampereen Nokia Arenalle lauantaina 12. marraskuuta. Kiertue päättyy Helsingin lisäkonserttiin sunnuntaina 13. marraskuuta. Liput ovat myynnissä Lippu.fi.

Olet Nyssen kyydissä, kun hyppäät bussiin, ratikkaan tai junaan. Nysse vastaa Tampereen seudun joukkoliikennepalvelun järjestämisestä Tampereen lisäksi Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa ja Ylöjärvellä. www.nysse.fi

 

Lisätietoja Nyssen tapahtumalipusta ›