Uudet messubussit vievät Kädentaidot-messuille

torstai 11. marraskuu 2021 klo 09.33

Uudet messubussit 101 ja 102 liikennöivät Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Kädentaidot-messuille perjantaista sunnuntaihin 12.–14.11.2021. Aikataulut löytyvät tapahtumapäiville reittioppaasta. Messubussit ovat liikenteessä vain suurimpien tapahtumien aikaan.

101 Keskustori - Messukeskus

Bussilinjan 101 kyytiin pääsee Keskustorin lisäksi muun muassa Koskipuistosta ja Ratinasta linja-autoasemalta. Pysäkeille on lyhyt kävelymatka Tampereen rautatieasemalta. Bussi palvelee 5–10 minuutin välein kummassakin ajosuunnassa. Matka-aika messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

102 Länsi-Tampere - Messukeskus

Bussilinjan 102 kyytiin pääsee muun muassa Lielahdesta ja Tesomalta. Messukeskukselle ajetaan suorinta reittiä Tampereen läntistä kehätietä noin puolessa tunnissa. Linjan kyytiin voi helposti vaihtaa Tesomalla, jossa myös Nokian junat pysähtyvät. Bussi palvelee 30 minuutin välein kummassakin ajosuunnassa.

Muut yhteydet

Messu- ja Urheilukeskukseen liikennöivät myös bussilinjat 8 ja 12. Bussi 12 liikennöi messukeskukselle päivittäin Tampereelta ja Pirkkalasta. Bussi 8 palvelee päivittäin lyhyen kävelymatkan päässä Nuolialantiellä.

Aikataulut löytyvät reittioppaasta.

Matkan maksaminen

Messubusseissa ovat käytössä Nyssen lipputuotteet. Kertalipun voi ostaa bussista lähimaksulla tai käteisellä, tai hetki ennen matkaa Nysse Mobiili -sovelluksesta.  Matkan voi maksaa myös matkakortilla.

Liput ovat voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Lähimaksua käytettäessä on mahdollista maksaa vain yhden henkilön matka. Nysse Mobiilista lipun voi ostaa useammallekin matkustajalle.

Lue lisää messukyydeistä >