Nysse Mobiili on sovellus, josta voit ostaa lipun puhelimeen hetkeä ennen kyytiin nousemista:

  • Kertalippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Klo 00.00 - 04.40 lipun hintaan lisätään yölisä.
  • Vuorokausilippu on voimassa 24 tuntia ostohetkestä alkaen. Voit ostaa lipun vuorokaudeksi kerrallaan, yölisää ei peritä.

Lippu maksetaan Visa, Visa Electron tai Mastercard -maksukortilla. Lataa sovellus Google Playsta tai App Storesta ja lisää maksukorttisi sovellukseen.

Palvelua voi käyttää rekisteröitymättä. Rekisteröimällä käyttäjätunnuksen voit hallita käyttötietojasi myös uusilla laitteilla, esim. vaihtaessasi puhelinta. Nysse Mobiilin käyttäjätunnukset voi luoda sovelluksessa ja niitä voi hallinnoida osoitteessa mobiilinysse.fi.

Mobiililipun ostaminen

  1. Valitse lipputyyppi yläreunan välilehdestä: kertalippu 90 min tai vuorokausilippu 24 h.
  2. Valitse lipulle vähintään kaksi vierekkäistä vyöhykettä. Tampere kuuluu suurimmaksi osaksi A-B vyöhykkeille.
  3. Valitse asiakasryhmäsi (aikuinen, nuori tai lapsi).
  4. Valitse maksutapa. Oletuksena on lisäämäsi maksukortti. Voit lisätä kortin myös vasta tässä vaiheessa. Paina Jatka -painiketta.
  5. Tarkista lipun tiedot. Muuta valintojasi tai peru ostos painamalla TAKAISIN. Painamalla MAKSA hyväksyt ostoksen, lippu avautuu näytölle ja sen voimassaoloaika käynnistyy.

Haluatko ostaa lipun myös kaverille?

Voit ostaa sovelluksella liput myös myös kaverillesi, jos matkustatte yhdessä. Alle 7-vuotiaat eivät tarvitse lippua vanhemman matkustajan seurassa.

Hyppää kyytiin ja vahvista lippu

Aseta puhelimesi lipunlukijan alapuolelle ja kohdista QR-koodi laitteen vihreään valoon. Monessa lipunlukijassa on puhelimelle tarkoitettu aputaso.

Hyvää matkaa!

Sovelluksen muut toiminnot

Koti: Sovellukseen liittyviä tiedotteita.

Liput: Näet voimassa olevat sekä vanhentuneet lippusi, ostohistorian ja kuitit. Lipun tiedot saat näkyviin klikkaamalla lippua.

Ostohistoria ja kuitit: Voit lähettää kuitin sähköpostiisi valitsemastasi lippuostoksesta. Ostohistoria ei siirry laitteiden välillä tai laitetta vaihdettaessa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tarkastella ostohistoriaa osoitteessa mobiilinysse.fi.

Reittiopas: Sovellukseen on upotettu Nyssen Reittiopas, josta näet joukkoliikenteen reaaliaikaiset aikataulut. Nysse Mobiiliin ei tallennu reittioppaan käyttöhistoria tai suosikit.

Tiedot: Sovellusasetuksissa löytyvät omat tiedot, kielivalinnat, maksukorttimuutokset, maksuhistoria sekä muuta sovellukseen liittyvää tietoa.

Linkkejä ja lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu


p.