Nysse Mobiili on sovellus, josta voit ostaa

Liput kelpaavat bussissa, ratikassa ja junassa valituilla vyöhykkeillä. Lippu kannattaa ostaa hetkeä ennen kyytiin nousemista, sillä se käynnistyy ostohetkellä.

Yölisä lisätään kertalipun hintaan kello 00.00 - 04.40. Liput maksetaan Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-maksukortilla tai mobiilimaksulla.

Näin ostat mobiililipun

  1. Valitse lipputyyppi.
  2. Valitse vyöhykkeet.
  3. Valitse asiakasryhmä.
  4. Valitse maksutapa (maksukortti tai mobiilimaksu).
  5. Tarkista lipun tiedot ja maksa lippu. Lippu avautuu puhelimesi näytölle ja voimassaoloaika käynnistyy.

Näytä lipun Qr-koodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippulaite on asemalaiturilla eli matkaoikeus vahvistetaan jo ennen junaan nousemista.

Oletko opiskelija? Näin ostat kausilipun ›

Lippu kaverille?

Voit ostaa lipun myös toiselle matkustajalle, jos matkustatte yhdessä. 0-6-vuotiaat eivät tarvitse lippua vanhemman matkustajan seurassa. Mobiililipusta otettu kuvakaappaus tai näytön tallennus ei kelpaa matkalipuksi.

Käyttäjätunnus auttaa laitteenvaihdoissa 

Rekisteröimällä käyttäjätunnuksen voit hallita käyttötietojasi myös uusilla laitteilla, esimerkiksi vaihtaessasi puhelinta. Luo käyttäjätunnukset sovelluksessa tai hallintasivulla mobiilinysse.fi. Palvelua voi käyttää myös rekisteröitymättä.

Nysse Mobiilin käyttöehdot ja tietosuojaseloste ›

Sovelluksen muut toiminnot

Koti

Sovellukseen liittyviä tiedotteita.

Liput

Näet voimassa olevat sekä vanhentuneet lippusi, ostohistorian ja kuitit. Lipun tiedot saat näkyviin klikkaamalla lippua.

Ostohistoria ja kuitit

Voit lähettää kuitin sähköpostiisi valitsemastasi lippuostoksesta. Ostohistoria ei siirry laitteiden välillä tai laitetta vaihdettaessa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tarkastella ostohistoriaa osoitteessa mobiilinysse.fi.

Reittiopas

Sovellukseen on upotettu Nyssen Reittiopas, josta näet joukkoliikenteen reaaliaikaiset aikataulut. Nysse Mobiiliin ei tallennu reittioppaan käyttöhistoria tai suosikit.

Tiedot

Sovellusasetuksissa löytyvät omat tiedot, kielivalinnat, maksukorttimuutokset, maksuhistoria sekä muuta sovellukseen liittyvää tietoa.