Nysse Mobiili on sovellus, josta voit ostaa

Liput kelpaavat bussissa, ratikassa ja junassa valituilla vyöhykkeillä.

Yölisä lisätään kertalipun hintaan kello 00.00 - 04.40. Liput maksetaan Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-maksukortilla, MobilePaylla tai mobiilimaksulla.

Näin os­tat mo­bii­li­li­pun

  1. Valitse lipputyyppi, vyöhykkeet ja asiakasryhmäsi.
  2. Valitse maksutapa, tarkista lipun tiedot ja maksa lippu. Lippu avautuu puhelimesi näytölle ja voimassaoloaika käynnistyy.
  3. Näytä lipun Qr-koodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi.

Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla lippulaite on asemalaiturilla eli matkaoikeus vahvistetaan jo ennen junaan nousemista.

Oletko opiskelija? Näin ostat kausilipun

Osta mobiililippu hetkeä ennen matkaasi

Nysse Mobiilista ostettu lippu käynnistyy ostohetkellä. Lipun tulee olla voimassa ennen bussin, ratikan tai junan kyytiin nousemista. Vahvista lipun voimassaolo lippulaitteella jokaisella matkallasi.

Vahvista lippusi voimassaolo lippulaitteella jokaisella matkallasi. Ilman vahvistettua lippua tai muuta matkustusoikeutta matkustavalle voidaan määrätä tarkastusmaksu (80 €).

Lipputarkastus

Lippu kaverille?

Voit ostaa lipun myös toiselle matkustajalle, jos matkustatte yhdessä. Jokainen lippu täytyy ostaa yksitellen. Ostojen jälkeen liput näkyvät Liput-kohdassa. 

0–6-vuotiaat eivät tarvitse lippua vanhemman matkustajan seurassa. Mobiililipusta otettu kuvakaappaus tai näytön tallennus ei kelpaa matkalipuksi.

Vaihdoitko puhelinta? 

Rekisteröi itsellesi käyttäjätunnus, jotta hallita käyttötietojasi myös uusilla laitteilla, esimerkiksi vaihtaessasi puhelinta. Luo tunnus sovelluksessa tai hallintasivulla mobiilinysse.fi. Palvelua voi käyttää myös rekisteröitymättä.

Ehdot ja rekisteriselosteet

Sovelluksen muut toiminnot

Koti

Sovellukseen liittyviä tiedotteita.

Liput

Näet voimassa olevat sekä vanhentuneet lippusi, ostohistorian ja kuitit. Lipun tiedot saat näkyviin klikkaamalla lippua.

Ostohistoria ja kuitit

Voit lähettää kuitin sähköpostiisi valitsemastasi lippuostoksesta. Ostohistoria ei siirry laitteiden välillä tai laitetta vaihdettaessa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tarkastella ostohistoriaa osoitteessa mobiilinysse.fi.

Reittiopas

Sovellukseen on upotettu Nyssen Reittiopas, josta näet joukkoliikenteen reaaliaikaiset aikataulut. Nysse Mobiiliin ei tallennu reittioppaan käyttöhistoria tai suosikit.

Tiedot

Sovellusasetuksissa löytyvät omat tiedot, kielivalinnat, maksukorttimuutokset, maksuhistoria sekä muuta sovellukseen liittyvää tietoa.