Nyssykkä - Oriveden kutsuliikenne

Nyssykkä liikennöi tilauksesta Oriveden keskustan ja Oriveden aseman välillä vyöhykkeellä E. Nyssykkää voi käyttää kaikkeen matkustamiseen, junamatka ei ole edellytys Nyssykän käytölle.

Voit maksaa matkasi Nyssen matkakortilla, mobiililipulla, ennakkokertalipulla ja tapahtumalipulla tai matkapäivänä voimassa olevalla VR:n junalipulla. Nyssykässä pätevät samat matkustusohjeet Nyssen busseissakin, pois lukien pyörätuolien käyttäjät, jotka maksavat matkansa. Saattajan matka on maksuton.

Tilaa Nyssykkä numerosta 040 3501 456

Tilaa Nyssykkä soittamalla tai tekstiviestillä viimeistään 60 minuuttia ennen bussin aikataulun mukaista lähtöaikaa. Aikataulut on suunniteltu sopimaan Oriveden juna-aikatauluihin. Kuljetus aamun ensimmäisiin juniin on tilattava edellisenä iltana kello 21 mennessä.

Tilauksia otetaan arkisin klo 6–21 ja viikonloppuisin klo 9–21.

Nyssykän aikataulut reittioppaassa

Näin Nyssykässä maksetaan

Matkan Nyssykässä voit maksaa Nyssen matkakortilla tai mobiililipuilla. Matkalle kelpaa myös matkapäivänä voimassa oleva VR:n junalippu Orivedelle tai Orivedeltä.

Pyörätuolia käyttävän on maksettava Nyssykässä matkansa, mutta saattajan matka on maksuton. Lähimaksua ei voi käyttää Nyssykässä eikä junamatkoilla. Junamatka maksetaan Nyssen kausilipulla tai VR:n omalla lipulla.