Palveluliikenne on bussin ja taksin välimuoto, jolla pääset helposti lähipalveluiden pariin. Erityistarpeesi on huomioitu ja sinut autetaan kyytiin tarvittaessa ovelta ovelle. Kyytiin otetaan myös pyörätuoli tai rollaattori.

Palvelut ovat kuntakohtaisia. Nyssen liput kelpaavat Tampereen, Nokian, Oriveden, Pirkkalan ja Ylöjärven palveluliikenteessä. Käteismaksaminen busseissa ja palveluliikenteen autoissa on päättynyt. 

Nyssykkä - Oriveden kutsuliikenne

Nyssykkä liikennöi tilauksesta Oriveden keskustan ja Oriveden aseman välillä vyöhykkeellä E. Nyssykkää voi käyttää kaikkeen matkustamiseen, junamatka ei ole edellytys Nyssykän käytölle.

Voit maksaa matkasi Nyssen matkakortilla tai mobiililipuilla tai matkapäivänä voimassa olevalla VR:n junalipulla. Nyssykässä pätevät samat matkustusohjeet Nyssen busseissakin, pois lukien pyörätuolien käyttäjät, jotka maksavat matkansa. Saattajan matka on maksuton.

Liikennöinnistä vastaa Valkeakosken Liikenne Oy.

Tilaa Nyssykkä numerosta 040 3501 456

Tilaa Nyssykkä soittamalla tai tekstiviestillä viimeistään 60 minuuttia ennen bussin aikataulun mukaista lähtöaikaa. Aikataulut on suunniteltu sopimaan Oriveden juna-aikatauluihin. Kuljetus aamun ensimmäisiin juniin on tilattava edellisenä iltana kello 21 mennessä.

Tilauksia otetaan arkisin klo 6–21 ja viikonloppuisin klo 9–21.

Nyssykän aikataulut reittioppaassa