Palveluliikenne

Palveluliikenne on bussin ja taksin välimuoto, jolla pääset helposti lähipalveluiden pariin. Erityistarpeesi on huomioitu ja sinut autetaan kyytiin tarvittaessa ovelta ovelle. Kyytiin otetaan myös pyörätuoli tai rollaattori.

Palvelut ovat kuntakohtaisia. Tampereen, Nokian, Oriveden, Pirkkalan ja Ylöjärven palveluliikenteessä voit maksaa matkasi Nyssen matkakortilla, mobiililipulla, ennakkokertalipulla ja tapahtumalipulla

Nyssykkä - Oriveden kutsuliikenne

Nyssykkä liikennöi tilauksesta Oriveden keskustan ja Oriveden aseman välillä. Nyssykkää voi käyttää kaikkeen matkustamiseen, junamatka ei ole edellytys Nyssykän käytölle.

Voit maksaa matkasi Nyssen matkakortilla, mobiililipulla, ennakkokertalipulla ja tapahtumalipulla tai matkapäivänä voimassa olevalla VR:n junalipulla. Nyssykässä pätevät samat matkustusohjeet kuin Nyssen busseissa ja ratikoissa, pois lukien pyörätuolien käyttäjät, jotka maksavat matkansa. Saattajan matka on maksuton.

Tilaa Nyssykkä numerosta 040 3501 456

Tilaa Nyssykkä soittamalla tai tekstiviestillä viimeistään 60 minuuttia ennen bussin aikataulun mukaista lähtöaikaa. Aikataulut on suunniteltu sopimaan Oriveden juna-aikatauluihin. Kuljetus aamun ensimmäisiin juniin on tilattava edellisenä iltana kello 21 mennessä.

Tilauksia otetaan arkisin klo 6–21 ja viikonloppuisin klo 9–21.

Nyssykän aikataulut reittioppaassa

Nyssykkä, Oriveden kutsuliikenne.

Nyssykän liikennöinnistä vastaa Valkeakosken Liikenne Oy.