Matkakorttien lataus ja ennakkokertaliput

Matkakortti

Matkakortti on kätevintä tilata Nella.fi verkkopalvelusta. Matkakortti toimitetaan sinulle postitse. Sen jälkeen voit ostaa kortille myös lippuja verkossa. Ostokset maksetaan verkkopankissa, maksukortilla tai mobiimaksulla (Paytrail -maksupalvelu).

Jos et voi asioida verkossa, osta matkakortti asiakaspalvelusta.

Nella.fi käyttöohje

Nyssen matkakortin voit tilata suoraan kotiin Nella.fi verkkopalvelusta

Nyssen lahjakortti

Osta Nyssen sähköinen lahjakortti Nella.fi verkkopalvelusta tai asiakaspalvelusta. Nellassa ostettu lahjakortti voi olla arvoltaan 10-120 € ja se toimitetaan ostajalle sähköpostilla. Sähköposti sisältää koodin, jonka voi jakaa haluamallaan tavalla lahjakortin saajalle. Asiakaspalvelussa lahjakortin arvoa ei ole rajattu ja koodi annetaan asiakkaalle kuitilla. 

Lahjakortilla voi maksaa Nyssen lippuja ja tuotteita Nellassa tai asiakaspalvelussa. Koodi on voimassa yhden vuoden ostopäivästä alkaen. Lahjakortin arvoa ei tarvitse käyttää kerralla.

Maksusitoumukset ja aktiivipassi

Jos sinulle on myönnetty maksusitoumus tai aktiivipassi, asioi Nyssen asiakaspalvelussa tai Nella.fi verkkopalvelussa. Lisätietoja sitoumuksella saatavista lipuista tai tuotteista voit tiedustella maksusitoumuksen myöntäjältä.