Hakametsän jäähalli

Tampereen jäähalli tai tutummin Hakametsän halli sijaitsee 4 kilometrin päässä Tampereen keskustasta itään. Yli 7000 katsojapaikan hallissa sekä sen piha-alueella järjestetään mm. yleisötapahtumia. Isommat jääkiekkopelit ja tapahtumat järjestetään sen sijaan Nokia Arenalla Tampereen keskustassa.

Tapahtumiin helposti Nyssen kyydissä

Ratikka 3 liikennöi Hakametsään keskustasta ja Hervannasta. Pysäkki sijaitsee Kalevan kauppakeskuksien tuntumassa, josta on lyhyt kävelymatka jäähallille.

Bussi 7 käyttää samaa Hakametsän pysäkkialuetta kuin ratikka. Kyytiin pääsee Länsi-Tampereelta, keskustasta ja Linnainmaan suunnalta.

Linja 29 liikennöi jäähallin takana olevien pysäkeille keskustasta sekä Itä- ja Länsi-Tampereelta.

Matkahaku Hakametsän jäähallille reittioppaassa

Vanhempi ja nuorempi matkustaja istuvat bussissa keskustellen ja toisiaan katsoen.

Osta lippu matkalla tai ennakkoon

Kertalippu on helppo ostaa ennen matkaa Nysse Mobiilista. Lippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen.Tarvitset matkalle vähintään kahden vyöhykkeen lipun. Maksa kertalippu liikennevälineessä lähimaksulla  tai osta lippu hetkeä ennen matkaa Nysse Mobiilista.

Samalla lähimaksuvälineellä (pankkikortti, luottokortti tai mobiilisovellus) voit maksaa vain yhden henkilön matkan. Nysse Mobiilista voit ostaa liput useammallekin matkustajalle.

Kertalippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä alkaen. Yölisä 3,00 € veloitetaan automaattisesti kertalipun lisäksi kello 00.00 - 04.40.

Muut maksutavat

Tilaa matkakortti hyvissä ajoin Nella.fi -verkkokaupasta (toimitusaika 1–2 viikkoa) tai asioi Nyssen asiakaspalvelussa (avoinna ma–pe 9–16).

Ennakkokertalippuja voi ostaa Nyssen myyntipisteistä. Matkaa ei voi maksaa käteisellä.

Infoikoni Lisätietoa

Nyssen asiakaspalvelu