Jääkiekon MM-kisat 2022

Nysse kuljettaa jääkiekon MM-kisoihin Tampereella

Jääkiekkofanit nousemassa ratikkaan. Jääkiekon MM-kisojen 2022 Tampereella pelattavien otteluiden pääsyliput sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä.

Joukkoliikennematkat Tampereella käytäviin otteluihin tarjoaa Tampereen kaupunki. Vuoden 2022 miesten jääkiekon MM-kisojen järjestelyissä ja toteutuksessa halutaan nostaa esiin näkyviä ja vaikuttavia vastuullisuustekoja. Yksi merkittävä vastuullisuusteko on tapahtuma-areenoiden sijainti sujuvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Tampereella on merkittävänä vastuullisuustekona lisätty MM-ottelulippuun Tampereen kaupungin tarjoamana joukkoliikennelipun käyttöoikeus.

Matkaoikeus

Lipulla voi matkustaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junissa (Tampere/Lempäälä/Nokia/Orivesi/Tesoma). Matkaoikeus on voimassa lipussa näkyvänä tapahtumapäivänä kaikilla vyöhykkeillä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04.

Matkaoikeuden vahvistaminen joukkoliikenteessä

Matkaoikeus pitää vahvistaa näyttämällä lipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa. Junaliikenteessä lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella. Erillistä Nysse-lippua ei tarvita.

Jääkiekkofani nousemassa bussin kyytiin.