MM-ottelulippu on myös Nysse-lippu

2022 jääkiekon MM-kisojen Tampereella pelattavien otteluiden pääsyliput sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä.

Matkaoikeus

  • Lipulla voi matkustaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junissa (Tampere/Lempäälä/Nokia/Orivesi/Tesoma).
  • Matkaoikeus on voimassa lipun voimassaolopäivänä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04, erillistä yölisää ei peritä.
  • Ottelulippu on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhykkeillä.
  • Matkaoikeus sisältyy Tampereella pelattavien jääkiekon MM-kisojen otteluiden pääsylippuihin, 1 hlö/lippu.
  • Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. 

Vah­vis­ta mat­ka­oi­keus jo­kai­sel­la mat­kal­la

Näytä ottelulipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi.

Lippulaite löytyy bussien ja ratikoiden sisäänkäynniltä. Junamatkoilla lippu vahvistetaan jo ennen junaan nousemista, sillä lippulaite on asemalaiturilla.

Tarvittaessa näytä leimattu ottelulippusi matkalippujen tarkastajalle.

Lipussa oleva koodi näytetään lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan.

Matkaoikeuden tarjoaa Tampereen kaupunki

Joukkoliikennematkat Tampereella käytäviin otteluihin tarjoaa Tampereen kaupunki. Vuoden 2022 miesten jääkiekon MM-kisojen järjestelyissä ja toteutuksessa halutaan nostaa esiin näkyviä ja vaikuttavia vastuullisuustekoja. Yksi merkittävä vastuullisuusteko on tapahtuma-areenoiden sijainti sujuvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Tampereella on merkittävänä vastuullisuustekona lisätty MM-ottelulippuun Tampereen kaupungin tarjoamana joukkoliikennelipun käyttöoikeus.

Kisojen aikaiset poikkeusreitit

Nokia Arenan alue suljetaan liikenteeltä useana päivänä jääkiekon MM-kisojen aikaan ja bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 27, 28, 30, 31, 40, 80 ja 103 siirtyvät aluesulkujen ajaksi poikkeusreiteille erityisillä MM-linjatunnuksilla. Muut bussit ja ratikat palvelevat kisojen ajan normaalisti.

Aikataulut ja reitit löytyvät reittioppaasta sekä aikataulupalvelusta.

Linjojen poikkeusreitit

Nysse-lipulla bussiin, ratikkaan ja juniin

Kun ottelulipun matkustusoikeus ei ole voimassa, Nysse-matkat maksetaan matkakortilla, lähimaksulla, Nysse Mobiili -sovelluksella tai ennakkokertalipulla. Lipun hinta määräytyy ikä- ja asiakasryhmän sekä valittujen vyöhykkeiden perusteella.

Vahvista lippusi voimassaolo jokaisella matkallasi.

Matkan maksaminen

Kaupunkipyörät

Tampereen kaupunkipyörät eli Sale-pyörät tarjoavat nopean tavan liikkua kaupunkialueella.

Käyttöä varten tarvitaan Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja jolla maksetaan pyörän käytöstä.

Kaupunkipyörät

Liityntäpysäköinnit

Hyödynnä matkallasi myös maksuttomat liityntäpysäköinnit: aja omalla autollasi liityntäparkkiin ja jatkaa matkaa mukavasti joukkoliikenteellä.

Liityntäparkkialueet sijaitsevat lähellä pysäkkejä, joilta liikennöidään Tampereen keskustaan. 

Liityntäpysäköinnit

Lentokenttäbussi 103

Tuletko kisavieraaksi kauempaa? Nyssen bussilinja 103 liikennöi päivittäin Tampere-Pirkkalan lentoaseman ja Tampereen keskustan välillä.

Linjalla on lentojen aikataulujen mukaiset yhteydet sekä lähteville että saapuville lennoille.

Lentokenttäbussi 103

Nyssen kyydissä jääkiekon MM-kisoihin.