MM-ottelulippu on myös Nysse-lippu

2023 jääkiekon MM-kisojen Tampereella pelattavien otteluiden pääsyliput sisältävät matkaoikeuden Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä.

Matkaoikeus

  • Lipulla voi matkustaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junissa (Tampere/Lempäälä/Nokia/Orivesi/Tesoma).
  • Matkaoikeus on voimassa lipun voimassaolopäivänä alkaen klo 06 päättyen seuraavaan yöhön klo 04, erillistä yölisää ei peritä.
  • Ottelulippu on voimassa kaikilla Nysse-alueen vyöhykkeillä.
  • Matkaoikeus sisältyy Tampereella pelattavien jääkiekon MM-kisojen otteluiden pääsylippuihin, 1 hlö/lippu.
  • Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. 

Matkaoikeuden tarjoaa Tampereen kaupunki

Joukkoliikennematkat Tampereella käytäviin otteluihin tarjoaa Tampereen kaupunki. Vuoden 2023 miesten jääkiekon MM-kisojen järjestelyissä ja toteutuksessa halutaan nostaa esiin näkyviä ja vaikuttavia vastuullisuustekoja. Yksi merkittävä vastuullisuusteko on tapahtuma-areenoiden sijainti sujuvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Tampereella on merkittävänä vastuullisuustekona lisätty MM-ottelulippuun Tampereen kaupungin tarjoamana joukkoliikennelipun käyttöoikeus.

Ottelulipulla voi matkustaa myös ratikkamatkat Tampereella.

Vah­vis­ta mat­ka­oi­keus jo­kai­sel­la mat­kal­la

Näytä ottelulipun QR- tai viivakoodi lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan jokaisella matkallasi.

Lippulaite löytyy bussien ja ratikoiden sisäänkäynniltä. Junamatkoilla lippu vahvistetaan jo ennen junaan nousemista, sillä lippulaite on asemalaiturilla.

Tarvittaessa näytä leimattu ottelulippusi matkalippujen tarkastajalle.

Nokia Arena

Nokia Arena on Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtumiin on lyhyt kävelymatka rautatieasemalta, linja-autoasemalta sekä Sorin aukion sekä Ratinan pysäkeiltä.

Nyssen kyydissä Nokia Arenalle

Nysse-lipulla bussiin, ratikkaan ja juniin

Kun ottelulipun matkustusoikeus ei ole voimassa, Nysse-matkat maksetaan matkakortilla, lähimaksulla, Nysse Mobiili -sovelluksella tai ennakkokertalipulla. Lipun hinta määräytyy ikä- ja asiakasryhmän sekä valittujen vyöhykkeiden perusteella.

Vahvista lippusi voimassaolo jokaisella matkallasi.

Matkan maksaminen

Lentokenttäbussi 103

Tuletko kisavieraaksi kauempaa? Nyssen bussilinja 103 liikennöi päivittäin Tampere-Pirkkalan lentoaseman ja Tampereen keskustan välillä.

Linjalla on lentojen aikataulujen mukaiset yhteydet sekä lähteville että saapuville lennoille.

Lentokenttäbussi 103
Nyssen kyydissä jääkiekon MM-kisoihin.